ΕΥΡΩΠΗ Α.Ε.Γ.Α: Ασφάλισε την ομάδα της Ολυμπιακής Φλόγας

Την Ευρώπη ΑΕΓΑ εμπιστεύθηκε, φέτος, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την ασφάλιση της ομάδας που συνόδευσε την Ολυμπιακή Φλόγα, κατά τη διάρκεια της λαμπαδηδρομίας για τους ΧΧΙΙ Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «SOCHI 2014».

Το συμβόλαιο που υπέγραψε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με την Ευρώπη ΑΕΓΑ είχε διάρκεια από τις 29 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, οπότε πραγματοποιήθηκε η τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ολυμπία, μέχρι και τις 6:00 το απόγευμα του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου, οπότε ολοκληρώθηκε η Τελετή Παράδοσης της Φλόγας στη ρωσική αντιπροσωπεία, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.

«Το γεγονός ότι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εμπιστεύθηκε την Ευρώπη ΑΕΓΑ για την ασφάλιση του κορυφαίου αυτού γεγονότος – της λαμπαδηδρομίας για την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας, καταδεικνύει την εμπιστοσύνη της έναντι της εταιρείας, που συνεχίζει να αναπτύσσεται σε υγιείς και φερέγγυες βάσεις» τονίζει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρώπη ΑΕΓΑ, κ. Νικόλαος Μακρόπουλος.

 

Ο Πρόεδρος της εταιρίας επισημαίνει επίσης ότι «τον περασμένο Φεβρουάριο η Ευρώπη ΑΕΓΑ ανέλαβε και την ασφαλιστική κάλυψη των περιουσιακών στοιχείων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στα οποία συμπεριλαμβάνονται το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Ολυμπιακό κολυμβητήριο, οι εγκαταστάσεις στην Αρχαία Ολυμπία και το Μουσείο Σύγχρονων Ολυμπιακών αγώνων».

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics