ΕΥΡΩΠΗ: Αναζητεί στέλεχος για τον Κλάδο Εγγυήσεων

Η Ασφαλιστική Εταιρεία «ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» αναζητά στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς ή  ασκούμενο/η δικηγόρο με εμπειρία στον Κλάδο Εγγυήσεων για εσωτερική εργασία πλήρους απασχόλησης στην έδρα της Εταιρείας στην Αθήνα.

 

Περιγραφή θέσης & αρμοδιότητες

  • Εκδόσεις Εγγυητικών Επιστολών
  • Εξυπηρέτηση πελατών και διεκπεραίωση εισερχομένων αιτημάτων
  • Διαχείριση ασφαλιστικών εργασιών (έκδοση και αποστολή προσφορών, έκδοση συμβολαίων και προσθέτων πράξεων μεταβολών/ακυρώσεων, έκδοση πιστοποιητικών, έλεγχος μητρώων παραγωγής και εκχωρήσεων στο τέλος κάθε μήνα)

 

Απαραίτητα Προσόντα:

 

  • Απαραίτητη προϋπόθεση η καλή γνώση και δυνατότητα χειρισμού της αγγλικής γλώσσας στον γραπτό και στον προφορικό λόγο. Κατοχή πιστοποιητικού Proficiency θα συνεκτιμηθεί.
  • Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ, MS Office

Η Εταιρεία προσφέρει ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων και ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη σε ένα φιλικό, σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον εργασίας.

Παρακαλούμε να αποστέλλονται ΑΥΣΤΗΡΑ μόνο βιογραφικά που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις. Αποστολή βιογραφικών στο [email protected]  με θέμα «Εκδόσεις Κλάδου Εγγυήσεων».

Για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας https://europe-asfalistiki.gr/epeksergasia-dedomenwn/

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics