Η Groupama Ασφαλιστική αρωγός του έργου των Παιδικών Χωριών SOSστο Καρά Τεπέ

Η Groupama Ασφαλιστική, στηρίζει οικονομικά το έργο των Παιδικών Χωριών SOS στο Καρά Τεπέ της Λέσβου, προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες και σοβαρές ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί μετά την καταστροφική φωτιά στον καταυλισμό της Μόριας.

Η GroupamaΑσφαλιστική βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS και ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του οργανισμού, ο οποίος ήδη από  το 2016 προσφέρει τις υπηρεσίες του στα παιδιά που ζουν στο Καρά Τεπέ.Η δωρεά της εταιρείας θα αξιοποιηθεί για την προμήθεια ειδών πρώτης ανάγκης για βρέφη καιμικρά παιδιά, στα οποία παρατηρείται μεγάλη έλλειψη τη δεδομένη στιγμή.

Ο Χρήστος Κάτσιος, Διευθύνων Σύμβουλος της GroupamaΑσφαλιστικής, σχολίασε σχετικά: «Η Groupama Ασφαλιστική παραμένει σταθερός υποστηρικτής του έργου των Παιδικών Χωριών SOS και δε θα μπορούσε σε τέτοιες δύσκολες ώρες –όπως αυτές που παρακολουθούμε όλοι- να μην ανταποκριθεί εμπράκτως. Η συνεισφορά μας είναι μικρή μπροστά στον αγώνα που δίνουν αυτά τα παιδιά. Ελπίζουμε σύντομα να βρεθεί μία λύση που θα τους επιτρέψει να ονειρευτούν, να βάλουν στόχους και να ζήσουν ξέγνοιαστα την ηλικία τους».

Σχετικά με την Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην ελληνική αγορά. Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €151,4εκ. το2019, η εταιρεία διακρίνεται για το κύρος και την αξιοπιστία της, παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες. Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο ασφαλιστικών πρακτόρωνκαι διαμεσολαβητών, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα. Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Groupama Ασφαλιστική στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση https://www.groupama.gr/.

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics