Οι κορυφαίοι επαγγελματίες του χώρου στο MDRT Day Greece 2020

Η διοργάνωση του MDRT Day Greece 2020 θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη).

Σε συνέχεια της περσινής, ιδιαίτερα επιτυχημένης, ημερίδας, το MDRT Greece εξασφάλισε και φέτος την παρουσία κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου, οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει, τόσο ως ομιλητές όσο και ως μέντορες, τους κ.κ:

  •  Tony Gordon, τον πρώτο μη Αμερικάνο Πρόεδρο του MDRT και μέλος πάνω από 40 χρόνια, με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα.
  •  Dr. Sanjay Tolani,  ο οποίος το 2003 έγινε το νεότερο μέλος του MDRT, σε ηλικία 19 ετών, με πολλαπλές διακρίσεις, ενώ τα τελευταία 10 χρόνια έχει καθοδηγήσει και εμπνεύσει αμέτρητους συμβούλους στον κόσμο, μέσω της κοινότητας που έχει δημιουργήσει, της Sanjay Mentoring Family.
  • Bhupinder Anand, μέλος του MDRT πάνω από 20 χρόνια και ένας από τους πιο επιτυχημένους ομιλητές του χώρου, διεθνώς. Καινοτόμος και με μια ολιστική προσέγγιση στον οικονομικό και φορολογικό προγραμματισμό, είναι περιζήτητος μέντορας στο διεθνή ασφαλιστικό χώρο.

Ταυτόχρονα, όπως κάθε χρόνο δίδεται η ευκαιρία γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων με καταξιωμένους ασφαλιστικούς συμβούλους από την Ελλάδα και άλλες χώρες.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics