Η MetLife Alico διευρύνει την κοινωνική της προσφορά

Η MetLife Alico συνεχίζει το πρόγραμμα επισκέψεων σε απομακρυσμένα χωριά ανά την Ελλάδα, στα πλαίσια των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με σκοπό την παροχή δωρεάν ιατρικών εξετάσεων στους κατοίκους των περιοχών αυτών.

Αυτήν τη φορά, σειρά είχαν τα χωριά Βουνοχώρι, Λυκόστομο και Κορυφές στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας τα οποία επισκέφθηκε πριν από λίγες ημέρες ομάδα ιατρών από τις ειδικότητες της παθολογίας, της καρδιολογίας και της μικροβιολογίας για τη διενέργεια εξετάσεων, προσφέροντας παράλληλα πολύτιμες ιατρικές συμβουλές στους κατοίκους.

Την ομάδα των ιατρών συνόδευσαν και στελέχη της MetLife Alico και συγκεκριμένα οι κ. Γ. Ζερβουδάκης, Agency Director της MetLife Alico, Μ. Φουσκαρής, Head of Communications & Branding, Eastern & Southern Europe και Λ. Τσαμπάζης, DSF Executive στο Γραφείο Πωλήσεων της Καβάλας. Η οργάνωση της επίσκεψης έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Καβάλας με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Κ. Σιμιτσή και τον Αντιδήμαρχο κ. Θ. Παπαδόπουλο.

Η υποδοχή που επιφύλαξαν οι κάτοικοι στην ομάδα των ιατρών και στους συνεργάτες της MetLife Alico ήταν ιδιαίτερα θερμή καθώς αυτού του είδους η ιατρική φροντίδα δεν είναι εύκολο να τους παρασχεθεί λόγω απόστασης από μεγάλα αστικά κέντρα.

Σε δήλωσή του ο κ. Γ. Ζερβουδάκης, Agency Director της MetLife Alico, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Χαιρόμαστε που προσφέρουμε τις υπηρεσίες των δωρεάν ιατρικών εξετάσεων και στα χωριά αυτά της Καβάλας, καθώς αναγνωρίζουμε τη μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για τους κατοίκους της περιοχής. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η MetLife Alico θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλάι των συνανθρώπων μας, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της».

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics