Η ΝΝ μπορεί να εκτοξευτεί

Του Γιάννη Βερμισσώ

Ακόμη πιο ψηλά θέλει να οδηγήσει την NN Hellas η διοίκησή της όπως αυτό αποτυπώθηκε από την πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο κυρία Μαριάννα Πολιτοπούλου στο ετήσιο συνέδριο δικτύου πωλήσεων που είχε ως κεντρικό μήνυμα «η πώληση είναι τέχνη».

Με ικανοποίηση για τις έως τώρα επιδόσεις της ΝΝ καθώς και με όραμα και στόχευση για το μέλλον της εταιρείας η κυρία Πολιτοπούλου η οποία κλείνει 3 έτη παρουσίας ως επικεφαλής,  χαρακτήρισε την εκδήλωση ως γιορτή της NN.

Τόνισε ότι «η ΝΝ μπορεί να εκτοξευθεί» κάλεσε τους παριστάμενους συνεργάτες να συνδράμουν προς αυτή την κατεύθυνση και τοποθετήθηκε προοπτικά λέγοντας ότι «η ΝΝ έχει ως όραμα «να παρέχει την καλύτερη προσωποποιημένη εμπειρία στον πελάτη» και να κερδίσει την «1η θέση στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων».

Στον χαιρετισμό της, επισήμανε το «γύρισμα» της εταιρείας σε οικονομική κερδοφορία και υψηλά παραγωγικά αποτελέσματα με το 2018 τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα να φθάνουν στα 421 εκατ. ευρώ, και εστίασε στο ότι η εταιρεία «διαφοροποιήθηκε», πέτυχε ρεκόρ παραγωγής και επιβεβαίωσε το «μυστικό της επιτυχίας» που είναι η ομαδικότητα, οι ίδιες αξίες, το κοινό όραμα.

Ως στρατηγικό στόχο για το επόμενο διάστημα έθεσε την ολοκλήρωση του εκσυγχρονισμού των λειτουργιών και των διαδικασιών ώστε να τακτοποιηθούν όλα όσα χρειάζονται προκειμένου η εταιρεία να ακολουθήσει τις επιταγές του μέλλοντος που είναι η μεταστροφή στην ηλεκτρονική επικοινωνία με τους πελάτες.

 

 

 

© INSURANCE EEA 2019. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics