LIFE PLAN: Διάκριση, αναγνώριση, και βεβαιότητα για την συνέχεια

Του Γιάννη Βερμισσώ

Μια μεγάλη πορεία,  πολλών ετών,  με σημαντικές δράσεις και  επιλογές,  αναδείχθηκαν  χθες  στην  εκδήλωση όπου ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης  και οι συνεργάτες του γιόρτασαν τα  10 χρόνια της εταιρείας τους Life Plan, μιας εταιρείας που αποτελεί «σύνοψη» τεχνογνωσίας, αρχών, αξιών και εμπειρίας αναγνωρισμένων επαγγελματιών.

Επικεφαλής και στελέχη εταιρειών, εκπρόσωποι φορέων, και του κλάδου της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης,  συνεργάτες της Life Plan παραβρέθηκαν στην εκδήλωση η οποία εξελίχθηκε στο Μουσείο Οίνου στην Παλλήνη. Στον ευχάριστο και ανοικτό στο περιβάλλον χώρο ο κ. Γαβαλάκης και οι συντελεστές της εταιρείας υποδέχονταν  τους καλεσμένους.

Στη συνέχεια αναλαμβάνοντας οι ίδιοι (Δ. Γαβαλάκης, Κατερίνα Κλάρα, Φωτεινή Κουκουλιάκου) την παρουσίαση της εταιρείας πρόβαλλαν σε γιγαντοθόνη σειρά θεμάτων που περιείχαν αναδρομή στο παρελθόν, δηλώσεις στελεχών, σταθμούς, ανατροπές, νέες εκκινήσεις,  διαχρονικούς φίλους, επαγγελματίες ανθρώπους της αγοράς, παλιούς και νέους συνεργάτες.

Ήταν μια συναισθηματική πορεία στο χρόνο, από πολύ παλιά έως σήμερα  στην οποία παρουσιάστηκε η γένεση της εταιρείας καθώς και η επαγγελματική εξέλιξη του κ. Γαβαλάκη για τον οποίον μίλησαν με ζεστά λόγια για τον χαρακτήρα του και την παρουσία του στον κλάδο τόσο ο κ. Μιχάλης Πιατόπουλος (Metlife) όσο και ο κ. Τάκης Παλαιολόγος (3P Insurance), τους οποίους και ευχαρίστησε και έδωσε αναμνηστική πλακέτα.

Και πράγματι όπως μέσα από αναφορές τεκμηριώθηκε,  η LIFE PLAN, είναι αποτέλεσμα μιας πολύ συστηματικής και οργανωμένης προσπάθειας όπου το «τυχαίο» σίγουρα δεν την εκφράζει. Από το σήμα της εταιρείας (πλατανόφυλλο ως δείγμα μακροβιότητας)  την καθημερινότητά της, την στάση της απέναντι σε αυτό που επιτελεί, την συνέπειά της, τις συναντήσεις, τους απολογισμούς, τον τρόπο δουλειά που δημοσιοποιήθηκε και τεκμηριώθηκε, όλα δείχνουν λεπτομερή οργάνωση και συστηματικότητα. Αρχές, δομές, κανόνες, τυποποιημένα εργαλεία, ανάλυση αναγκών, ψηφιοποίηση και εκπαίδευση και συναντήσεις, συνθέτουν την σύγχρονη εικόνα της LIFE PLAN. Μια εικόνα επιτυχίας που μέσα από προγραμματισμό και προσήλωση επιτυγχάνονται αποτελέσματα. Μάλιστα κάποιος από τους παριστάμενους στην εκδήλωση είπε ότι… από πολύ νωρίς ο Δημήτρης το είχε εντοπίσει πώς χρειάζεται συστηματοποίηση των εργασιών  καθώς ήταν αναρτημένο στο γραφείο του το απόφθεγμα που αναφέρει πώς «δεν υπάρχει ευνοϊκός άνεμος γι΄ αυτόν που δε γνωρίζει που πηγαίνει». Έτσι και η Life Plan γνωρίζει καλά που κατευθύνεται όπως τεκμηρίωσαν οι συντελεστές της και οι συνεργάτες της.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου, ενώ χαιρέτισαν και μίλησαν επαινετικά για τον κ. Γαβαλάκη και την LIFE PLAN ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ και ceo της Eurolife FHH κ. Αλέξανδρος Σαρηγεωργίου , ο ceo της Interasco κ. Κάρολος Σαϊας, και ο κ. Νίκος Δελένδας γενικός διευθυντής πωλήσεων και εκπαίδευσης της Eurolife FHH.  Απέστειλαν χαιρετισμό που προβλήθηκε στην γιαγαντοοθόνη ο ceo της Metlife κ. Κυριάκος Αποστολίδης, της AIG κ. Giuseppe Zorgno  και ο κ. Πάνος Δημητρίου CEO της Generali. Τα μηνύματα όλων ήταν θετικά για την εταιρεία (life Plan ) όπως και για τον κ. Γαβαλάκη.

Ευδιάκριτο στοιχείο για τον οικοδεσπότη και τους συνεργάτες τους η καθολική αναγνώριση των ποιοτικών στοιχείων της Life Plan και των διαχρονικών «σταθερών» που έχουν καθοριστεί από τους ανθρώπους της.

Να σημειωθεί ότι από την πλευρά του ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, και έκανε ειδική αναφορά στους επαγγελματίες συναδέλφους με τους οποίους συμπορεύθηκε και συνεχίζει, στα θέματα που αφορούν τον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και την εκπροσώπησή του. Στο πλαίσιο αυτό ευχαρίστησε και χαιρέτισε  τον κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, τον κ. Γιώργο Καραβία, την κυρία Δήμητρα Λύχρου, τον κ. Γιάννη Τοζακίδη, τον κ. Θανάση Κατσίγιαννη (GAMA) και τον κ. Τάκη Μιχαλόπουλο και την κυρία Θεοδώρα Γουργούλη και τον κ. Τάσο Χατζηθεοδοσίου. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν για την παραγωγή τους συνεργάτες και δόθηκε προς όλους το αισιόδοξο μήνυμα της προοπτικής για μια καλύτερη συνέχεια.

 

 

 

 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics