Μεγάλη προσφορά του Ε.Ε.Α. στο Κέντρο Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «Ελπίδα»

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών συνεχίζει το κοινωνικό του έργο και στέκεται έμπρακτα δίπλα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α., με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, επισκέφθηκε την Μ. Τρίτη, 30/4/2024, το Κέντρο Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «Ελπίδα» και ανακοίνωσε στον Σύλλογο Γονέων Και Κηδεμόνων Αμεα Δυτικής Αττικής ότι αναλαμβάνει το κόστος για την συντήρηση και αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών.

Ήταν ένα αίτημα του Συλλόγου «Ελπίδα» το οποίο ικανοποίησε η Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, στέλνοντας το μήνυμα ότι επιχειρηματικότητα και κοινωνία πάνε μαζί.

Έτσι πλέον ο Σύλλογος, τα Μέλη, οι Εκπαιδευτές – Συνεργάτες και πάνω απ΄όλους οι Ωφελούμενοι, θα μπορούν να συνεχίσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Κέντρου υπό καλύτερες συνθήκες.

Κατά το διάστημα της παραμονής τους ο Πρόεδρος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, οι Αντιπρόεδροι του Ε.Ε.Α., Νίκος Γρέντζελος και Ηλίας Μάνδρος, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Γαβαλάκης, ο Οικονομικός Επόπτης Παναγιώτης Παντελής, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων Γιώργος Ζηκόπουλος, ο Πρόεδρος της “Αρωγός Συμβουλευτική Αναπτυξιακή Αστική Εταιρία Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα Ε.Ε.Α.” και μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. Δημήτρης Βαρδακώστας καθώς και το μέλος του ΔΣ Νίκος Παναγιωτάκης, συζήτησαν με τα μέλη του Συλλόγου ενώ έδωσαν χαρά στους Ωφελούμενους προσφέροντας πασχαλινές λαμπάδες.

«Είναι χαρά μας μεγάλη που μπορούμε και βοηθάμε πρώτα εσάς αλλά τα πολλά μπράβο αξίζουν στην Πρόεδρο, τη Διοίκηση και τους συνεργάτες του Συλλόγου που δίνουν ένα τιτάνιο αγώνα. Θέλω να ξέρετε ότι όποτε μπορούμε στο μέλλον θα βοηθήσουμε το έργο που γίνεται εδώ. Άλλωστε θα είμαστε και σε επικοινωνία με δήμους της Δυτικής Αττικής για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Καλό Πάσχα σε όλους».

Μέρος της λιτής εκδήλωσης μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση και από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ του Συλλόγου “Ελπίδα” ιδρύθηκε από τον ομώνυμο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δυτικής Αττικής τον Οκτώβριο 2005.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics