MR HealthTech: Με καινοτόμες λύσεις λογισμικού στην Ασφάλιση Υγείας κατακτά δύο βραβεία στα HR Awards 2020 

H MR HealthTech, η πρωτοποριακή εταιρεία πληροφορικής με έδρα την Ελλάδα, η οποία αναπτύσσει καινοτόμες λύσεις λογισμικού για τον κλάδο της Ασφάλισης Υγείας, κέρδισε επάξια δύο βραβεία στα πρόσφατα HR Awards 2020. H MR HealthTech έλαβε τη χρυσή διάκριση στην κατηγορία Best Employee Engagement Strategy καθώς και αργυρή διάκριση, νικητής, στην κατηγορία Best Workplace Diversity Strategy.

 

Η στρατηγική της MR HealthTech στηρίζεται αταλάντευτα στη μακροχρόνια σχέση με τους ανθρώπους της, η οποία ξεκινάει από τη διαδικασία ένταξης των νέων εργαζομένων (HR Onboarding) και περιλαμβάνει ακόμα την συνεχή και απρόσκοπτη εσωτερική επικοινωνία μαζί τους, το πρόγραμμα επιβράβευσης μακράς συνεργασίας (Service Recognition Programme), την μέριμνα για την πνευματική υγεία και ευεξία, το ευέλικτο εργασιακό περιβάλλον καθώς και τα επιτυχημένα Team Building Events και τέλος την έρευνα ικανοποίησής τους. «Η εργασιακή δέσμευση επιτυγχάνεται μόνο όταν ικανοποιούνται αλληλεξαρτώμενες διαστάσεις και ανάγκες. Η στρατηγική της εταιρείας αποτελεί ένα είδος εγγύησης για την εξασφάλιση θετικών αποτελεσμάτων, καθώς η ικανοποίηση των ανθρώπων μας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των στόχων της» σύμφωνα με την Μαρία Οικονόμου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της MR HealthΤech.

 

Ταυτόχρονα, η στήριξη της ποικιλομορφίας και της ισότητας ευκαιριών είναι έμπρακτη στην MR HealthΤech:

 

  • Το δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από περισσότερες από 15 εθνικότητες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το 62% από τις προσλήψεις αυτές πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια. Στόχος της εταιρείας είναι η συνεχής αύξηση αυτού του ποσοστού προκειμένου να αξιοποιούνται διαφορετικά ταλέντα, δεξιότητες και εμπειρίες.

 

  • Η γυναικεία παρουσία είναι ιδιαιτέρως έντονη με τα ποσοστά να παρουσιάζουν αυξητικές τάσεις. Στο σύνολο των εργαζομένων, το ποσοστό των γυναικών ανέρχεται στο 45%, ενώ ακολουθείται η πλήρης ισότητα αμοιβών γυναικών και ανδρών.

 

  • Συνδυάζεται η εμπειρία με την νέα γενιά, καθώς στην MR HealthTech εργάζονται εκπρόσωποι κι από τις 4 παραγωγικές γενιές, σε μικτές ομάδες προκειμένου να αντλούν περισσότερα δεδομένα και προοπτικές.

 

O Γεράσιμος Ραυτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της MR HealthTech δήλωσε σχετικά «το δυναμικό διεθνές εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας μας διακρίνεται για το σεβασμό της διαφορετικότητας, την ανάδειξη της ισότητας και την ολοκληρωμένη πολυδιάστατη στρατηγική εργασιακής δέσμευσης. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας ξεχώρισαν ανάμεσα σε εξίσου αξιόλογες υποψηφιότητες. Αγκαλιάζουμε την ποικιλομορφία και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για την εταιρική μας κουλτούρα. Συγχαρητήρια σε όλους!».

 

Για περισσότερες πληροφορίες: https://mrhealthtech.com/

 

Σχετικά με την MR HealthTech 

 

Η MR HealthTech Ltd., θυγατρική της Munich Re, είναι μια εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού με έδρα την Ελλάδα. Δρατηριοποιείται από το 1995 αποκλειστικά στον κλάδο της τεχνολογίας για την Ασφάλιση Υγείας και οι λύσεις της υποστηρίζουν 23 οργανισμούς σε 18 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, Ασία και τη Λατινική Αμερική. Το πελατολόγιό της περιλαμβάνει ασφαλιστικές εταιρείες, διαχειριστές τρίτων μερών (Third Party Administrators, TPAs), καθώς και εταιρείες αντασφάλισης. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της MR HealthTech αποτελούν απόρροια της βαθιάς κατανόησης του τομέα της Ασφάλισης Υγείας και της διαρκούς εξέλιξης της εταιρείας για πάνω από δύο δεκαετίες. Μέσω του καινοτόμου συστήματος διαχείρισης προγραμμάτων υγείας, το οποίο υποστηρίζει και αυτοματοποιεί από αρχής μέχρι τέλους όλη τη διαδικασία ασφάλισης, η MR HealthTech αντιμετωπίζει αποτελεσματικά  τις προκλήσεις στον τομέα της ασφάλειας υγείας. Οι λύσεις λογισμικού της ΜR HealthTech μειώνουν τη πολυπλοκότητα δημιουργίας και διαχείρισης ασφαλιστικών προϊόντων, ενισχύουν την εμπειρία του πελάτη στη διαδικασία της υποβολής αιτημάτων και παρέχουν τα εργαλεία για την επιτυχή διαχείριση χαρτοφυλακίων.

 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics