Νέα προγράμματα υγείας CARE 4U από την Interasco

Τα νέα προγράμματα Κλάδου Υγείας με την ονομασία CARE 4U παρουσίασε η Interasco Α.Ε.Γ.Α.

H επιτυχία αλλά και το ενδιαφέρον των διαμεσολαβητών ήταν απόλυτα εμφανής, αφού πάνω από 180 συνεργάτες πανελλαδικά συμμετείχαν στη συγκεκριμένη Webinar παρουσίαση.

Παράλληλα και  μέχρι τα τέλη Ιουλίου είναι ήδη προγραμματισμένες  15 ακόμα  webinar εκπαιδευτικές παρουσιάσεις στα προϊόντα των κλάδων αυτοκινήτων, υγείας, περιουσίας, αστικών ευθυνών καθώς και διαδικασιών / οδηγιών του Portal “My Interasco Agent”, με τη συμμετοχή περίπου 600 συνεργατών.

Με τους ίδιους ρυθμούς, το ίδιο ενδιαφέρον  και  με ακόμα περισσότερο  ζήλο οι παρουσιάσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται από τα εξειδικευμένα στελέχη της Interasco, τα οποία διαθέτουν τεχνογνωσία και τεράστια εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο, μέχρι το τέλος του έτους 2020.

Η Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing κα Ναταλία Γιαννιού, επισήμανε ότι,

«Η Interasco συνεχίζει να επενδύει στους ανθρώπους της και να στηρίζει το κάθε τους βήμα.

Παρέχουμε σύγχρονες λύσεις, κατάλληλες δομές και όλα τα απαραίτητα ψηφιακά εργαλεία  τα οποία εξυπηρετούν τις πραγματικές ανάγκες των συνεργατών μας και παράλληλα διευκολύνουν την καθημερινότητά τους και ενδυναμώνουν τη σχέση τους με τους ασφαλισμένους πελάτες.

Θεωρούμε ότι με αυτούς τους τρόπους ενισχύουμε ακόμα περισσότερο τις μεταξύ μας σχέσεις και θεμελιώνουμε την αμοιβαία εμπιστοσύνη.»

© INSURANCE EEA 2023. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics