ΝP Ασφαλιστική: Δεκάδες ασφαλιστικά προϊόντα ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ κάθε επιχείρηση

Η NP Ασφαλιστική ως αναγνωρισμένη και ιδιαίτερα δυναμική εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων προσφέρει πάνω από 140 προϊόντα προς τις ΜΜΕ οπότε και στις τουριστικές επιχειρήσεις, τα οποία καλύπτουν οτιδήποτε αφορά και διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία, την προστασία της περιουσίας, και κυρίως την συνέχιση ύπαρξης κάθε επιχείρησης.

Όπως αναφέρουν τα στελέχη της: ” Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την εξέλιξη, την ανάπτυξη, την ομαλή συνέχεια των ΜΜΕ επιχειρήσεων στην Ελλάδα μέσα από τις ασφαλιστικές μας υπηρεσίες. Η NP Ασφαλιστική στηρίζει τις επιχειρήσεις  με κατάλληλες ασφαλιστικές καλύψεις -παροχές,  για να προστατευθούν από φυσικά φαινόμενα, από επιχειρηματικές αβλεψίες, από ζημιές στις μεταφορές προϊόντων, από κακόβουλες ενέργειες, από πυρκαγιές προερχόμενες από τεχνικά προβλήματα και γενικότερα πάσης φύσεως ζημιές που μπορούν να δημιουργήσουν αλυσιδωτές καταστροφές στην περιουσία και στην επαγγελματική στέγη”.

Στο πλαίσιο αυτό οι συνεργάτες της NP σε ολόκληρη την Ελλάδα, μπορούν να προσφέρουν κάθε είδος προϊόντος για ασφαλίσεις πυρός, αστικής ευθύνης, τεχνικών ασφαλίσεων, γενικών ατυχημάτων, απώλειας χρημάτων, ασφαλίσεις σκαφών, μεταφορών, πληρωμάτων, εγγυήσεων, περιβαλλοντικής ευθύνης και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (φωτοβολταϊκών), αγροτικών προϊόντων , κάθε είδους μεταφορών και βέβαια ασφαλίσεις ατομικών και  επαγγελματικών οχημάτων.

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η NP Ασφαλιστική δηλώνει την παρουσία της και στις ασφαλίσεις τουριστικών επιχειρήσεων. Η ανάπτυξη των τουριστικών εργασιών μεγεθύνεται. Η NP Ασφαλιστική προσφέρει ένα πλήρες φάσμα επαγγελματικών ασφαλίσεων για κάθε είδους τουριστική μικρομεσαία αλλά και μεγάλη επιχείρηση. Οι αστικές ευθύνες των τουριστικών επιχειρήσεων, οι ασφαλίσεις έναντι φυσικών καταστροφών και οι κίνδυνοι από εξωτερικά φαινόμενα επιβαρύνουν τις δραστηριότητες των τουριστικών επιχειρήσεων. Οι συνεργάτες της ‘‘NP Ασφαλιστική’’ βρίσκονται δίπλα σε κάθε επαγγελματία του τουρισμού με το κατάλληλο προϊόν.

© INSURANCE EEA 2022. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics