Ο Νικόλαος Μακρόπουλος στα «κοινά» της Αθήνας

Γνωστός για τη μεγάλη και μακρά του πορεία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική κ. Νικόλαος Μακρόπουλος θα συμμετάσχει ενεργά στις δημοτικές εκλογές και τον Δήμο Αθηναίων αποτυπώνοντας με την παρουσία του και σε αυτόν τον χώρο την ιδιωτική ασφάλιση.

Είχε ακουστεί ως πληροφορία αλλά χθες ανακοινώθηκε επισήμως ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για το Δήμο Αθηναίων με τον Συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη « Αθήνα Ψηλά».  

Σε εκδήλωση που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς παρουσιάστηκε ο Συνδυασμός στον οποίο ο κ. Μακρόπουλος θα δώσει το δικό του στίγμα. Σε σχετική συζήτηση που είχε με το insurance-eea τόνισε την προσδοκία του να συνδράμει σε μια διακριτή εξέλιξη της Αθήνας και την επιδιωκόμενη από τον Συνδυασμό που μετέχει πολυεπίπεδη αναβάθμισή της. Να σημειωθεί ότι η δράση και παρουσία του κ. Μακρόπουλου στα «κοινά» είναι γνωστή καθώς έχει διατελέσει: Αντιπρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Πρόεδρος του Association of Lloyd’s Brokers Representatives in Greece, Αντιπρόεδρος Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, Μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής και Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Εκπροσώπων Ασφαλιστικών Εταιριών, Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων Επίτιμος Πρόεδρος ΣΕΜΑ.

© INSURANCE EEA 2019. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics