«Ο ΣΕΜΑ στηρίζει τη Συλλογικότητα»

« Ο ΣΕΜΑ διαθέτει εφεδρεία δυνάμεων συνεχίζει την πορεία του για το κοινό καλό των μελών του και του κλάδου και κινείται με αρχές και συνέπεια» δηλώνει στο insuranceeea ο πρόεδρός του κ. Γιάννης Ξηρογιαννόπουλος απαντώντας σε ερώτημα σχετικό με τις παραι

« Ο ΣΕΜΑ διαθέτει εφεδρεία δυνάμεων συνεχίζει την πορεία του για το κοινό καλό των μελών του και του κλάδου και κινείται με αρχές και συνέπεια» δηλώνει στο insuranceeea ο πρόεδρός του κ. Γιάννης  Ξηρογιαννόπουλος απαντώντας σε ερώτημα σχετικό με τις παραιτήσεις που έχουν συμβεί με την πλέον πρόσφατη αποχώρηση της Γ.Γ. κ. Μαρίας Τσιλιμπάρη.

Ο ΣΕΜΑ όπως επισημαίνει ο πρόεδρός του παράγει έργο το οποίο και αποβλέπει στο Συλλογικό καλό. Λαμβάνει, συνεχίζει ο κ. Ξηρογιαννόπουλος,  αποφάσεις σε συλλογικό επίπεδο και μεριμνά για τα μέλη του και την πρόοδό τους στην αγορά σε συνδυασμό με τη συνολική μετάβαση του Συνδέσμου στην νέα εποχή και τις απαιτήσεις της. Σήμερα, προσθέτει, υπάρχουν στον ΣΕΜΑ εφεδρείες δυνάμεων, βρίσκονται σε εξέλιξη σχέδια για την εξωστρέφεια του Συνδέσμου και γίνονται οργανωμένες κινήσεις  που αποβλέπουν σε ένα καλύτερο μέλλον για τον ΣΕΜΑ και τα μέλη το. Κατά τον κ. Ξηρογιαννόπουλο, οι τυχόν διαφορετικές  προσωπικές απόψεις  αποτελούν δικαίωμα του καθενός, αλλά σε ένα συλλογικό όργανο, οι  όποιες επιλογές, προκύπτουν μέσα από τις θεσμοθετημένες συλλογικές διαδικασίες.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics