Π. Λελεδάκης: Ο ΠΣΑΣ τολμά για την επόμενη ημέρα…

Του Γιάννη Βερμισσώ Με αιχμή την τεχνολογία ο ΠΣΑΣ έχει καταφέρει να συσπειρώσει τα μέλη του..

Του Γιάννη Βερμισσώ

Με αιχμή την τεχνολογία ο ΠΣΑΣ έχει καταφέρει να συσπειρώσει τα μέλη του τα οποία από όποιο σημείο της χώρας και να βρίσκονται, απολαμβάνουν διαδικτυακά ενημέρωση, πρόσβαση σε πληροφορίες, συμμετέχουν σε ψηφιακά συνέδρια μέχρι και ψηφίζουν μέσω ειδικής εφαρμογής.  Επίσης σημαντικό είναι ότι  προάγουν και τις γνώσεις τους και την επαγγελματική τους υπόσταση. Ο πρόεδρος του κ. Παναγιώτης Λελεδάκης υποστηρικτής όλης αυτής της διαδικασίας μιλά για τη συνέχεια. 

Ακόμη περισσότερες παροχές μελλοντικά θα έχουν τα μέλη του ΠΣΑΣ που ήδη έχουν πολλαπλασιαστεί και συνεχίζουν να αυξάνονται με εντυπωσιακό ρυθμό. Η τεχνολογική προβολή του Συνδέσμου ήταν και η αφορμή για την διαφοροποίησή του από το παρελθόν. Στόχος της προσπάθειας είναι να στηρίξει την μετάβαση των επαγγελματιών του κλάδου στην «επόμενη ημέρα»  όπου οι διαμεσολαβούντες θα πρέπει να έχουν ένα νέο σύγχρονο προφίλ με στοιχεία από το παρελθόν αλλά και όλη την νέα γνώση που περικλείεται στην τεχνολογία. Ο  κ. Λελεδάκης ,  τονίζει στο insurance-eea ότι « προσπαθούμε να δίνουμε προστιθέμενη αξία στα μέλη μας». Στο πλαίσιο αυτό ήδη έχει επιτευχθεί  πρόοδος καθώς τα μέλη του ΠΣΑΣ ενημερώνονται ψηφιακά και μέσω αυτής της διαδικασίας μπορούν και «ζυμώνονται» και επικοινωνούν τακτικότατα ανταλλάσσοντας απόψεις για καίρια ζητήματα. Ακόμα έχουν στην διάθεσή τους και «εργαλείο» μέσω του οποίου ψηφίζουν σε βασικά θέματα όπου ερωτάται η γνώμη των μελών και ενημερώνονται για όλες τις κινήσεις που κάνει ο ΠΣΑΣ για όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την διαμεσολάβηση. Μέσω της τεχνολογίας τονίζει ο κ. Λελεδάκης, «ενημερώνονται και συμμετέχουν στα κοινά συμβάλλοντας στην πρόοδο του επαγγέλματος και του κλάδου». Σημαντική πρόσβαση και στην εκπαίδευση δίνεται επίσης μέσω της ψηφιακής ανάπτυξης του ΠΣΑΣ.  Τα μέλη του έχουν από όπου και να βρίσκονται πρόσβαση σε συνέδρια και σεμινάρια κάτι σημαντικό για την προαγωγή των εργασιών τους και την κατάρτισή τους.

Ξεχωριστή παροχή που συμβάλλει ισχυρά στην ανάπτυξη των διαμεσολαβούντων, θεωρείται και η δυνατότητα των μελών του ΠΣΑΣ να παρακολουθούν κορυφαίους εισηγητές του MDRTαπό όλο τον κόσμο κάτι που ήδη έγινε μια φορά με σημαντική επιτυχία.  Αυτό είναι ένα αναπτυξιακό κομμάτι του Συνδέσμου το οποίο καλλιεργείται διαρκώς αναφέρει ο κ. Λελεδάκης. Ο ΠΣΑΣ ως επίσημος εκπρόσωπος του MDRT στην Ελλάδα κατάφερε να εξασφαλίσει μέσω webinar την παροχή εισηγήσεων από κορυφαίους εισηγητές παγκοσμίως που για να τους δεί κάποιος θα έπρεπε να ταξιδέψει σε διαφορετική περίπτωση στην Αμερική στο μεγάλο συνέδριο του MDRT,κάτι πολύ σημαντικό και με ιδιαίτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς την σπουδαιότητα αυτών των εισηγήσεων και την δυναμική που έχουν για τους επαγγελματίες.

Επίσης υπάρχει ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου το μέλος μας μπορεί να δει τα ψηφιακά συνέδρια αν δεν μπόρεσε να συμμετάσχει την ώρα που πραγματοποιήθηκαν η να τα επαναλάβει και να δει και παλαιότερα σε μια ψηφιακή βιβλιοθήκη video εισηγήσεων. Στην πλατφόρμα θα υπάρχουν και πληθώρα χρήσιμων αρχείων και πληροφοριών.

«Η όλη διαδικασία που ακολουθούμε» αναφέρει ο κ. Λελεδάκης , «παρέχει όπλα και εργαλεία στους διαμεσολαβητές για να προχωρήσουν καλύτερα στο μέλλον. Θα δώσουμε και άλλες παροχές –ενημερώσεις ώστε ο σύγχρονος διαμεσολαβητής να μπορεί να κάνει σωστή διαχείριση του χρόνου του για μεγαλύτερη απόδοση. Μαχόμαστε δυνατά για όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις αλλά δεν φτάνει μόνο η άμυνα. Πρέπει να κινηθούμε σαν κλάδος και αναπτυξιακά να αναβαθμίσουμε τον ρόλο μας στην κοινωνία να γίνουμε καλύτεροι ,να αποδείξουμε την προστιθέμενη αξία μας και να γίνουμε οι αναντικατάστατοι σύμβουλοι του πολίτη και της επιχείρησης».

«Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα θέματα που απασχολούν τον ΠΣΑΣ και τα μέλη του θα δοθούν στο ετήσιο συνέδριο στις 11 Οκτωβρίου στο πολεμικό μουσείο» όπως μας δήλωσε ο κ. Λελεδάκης.

ΠΣΑΣ ΜΗΝΥΜΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Επίσης, ο κ. Λελεδάκης μας αναφέρει ότι ο ΠΣΑΣ συμμετέχει σε όλες τις διεκδικήσεις που αφορούν τον κλάδο και βρίσκεται σε επαφή με όλα τα συναφή συλλογικά  θεσμικά όργανα συμβάλλοντας στην ενότητα που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια. Αυτό, συνεχίζει, «είναι μια θετική εξέλιξη που λειτουργεί υπέρ του κλάδου καθώς όσο περισσότεροι συμμετέχουν ενεργά τόσο καλύτερο είναι το αποτέλεσμα για όλους. Προσκαλούμε ακόμα περισσότερους διαμεσολαβητές να γίνουν μέλη μας και να ενημερώνονται για τις εξελίξεις και να έχουν πρόσβαση στα αναπτυξιακά εργαλεία καθώς η συσπείρωση αυτήν την εποχή ειδικά είναι πιο αναγκαία από ποτέ!

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΠΣΑΣ

«Στα πλαίσια της ψηφιακής ένα ανάπτυξης ο ΠΣΑΣ έχει δημιουργήσει εύκολη ψηφιακή φόρμα εγγραφής στον σύνδεσμο που σε λίγα λεπτά ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ολοκληρώσει και διαδικτυακά την εγγραφή του ,να βγάλει φωτογραφία μέσω της φόρμας και να υπογράψει ηλεκτρονικά όπως και την τακτοποίηση της ετήσιας συνδρομής με κάρτα».  Ο σχετικός σύνδεσμος είναι ο εξής: http://www.psas.gr/Registration.html

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics