Περισσότεροι από 500 διαμεσολαβούντες παρακολούθησαν το φορολογικό webinar του ΠΣΑΣ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο ηλεκτρονικό συνέδριο του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ), το οποίο είχε θέμα τη φορολόγηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και το παρακολούθησαν περισσότεροι από 500 διαμεσολαβητές σε όλη

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο ηλεκτρονικό συνέδριο του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ), το οποίο είχε θέμα τη φορολόγηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και το παρακολούθησαν περισσότεροι από 500 διαμεσολαβητές σε όλη την Ελλάδα.

Το συνέδριο χαιρέτισε ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος αναφέρθηκε στον αγώνα που πραγματοποιεί το Επιμελητήριο  για τη βελτίωση του φορολογικού καθεστώτος για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, αλλά και για την επίλυση των προβλημάτων με τις οφειλές στον  ΟΑΕΕ.

Στη συνέχεια ο κ. Ευστάθιος Βελισσαράκος ανέλυσε τις αλλαγές στον τρόπο φορολόγησης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για το φορολογικό έτος 2014 και υπέδειξε πώς μπορεί να κάνει σωστά τη φορολογική του δήλωση ένας ασφαλιστικός σύμβουλος .

Τέλος ο κ. Κάρολος Μαρκουίζος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΠΣΑΣ ανέλυσε τη φορολογική αντιμετώπιση των ομαδικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων, καθώς είναι τα μόνα αυτή τη στιγμή που έχουν φορολογική απαλλαγή.

Το συνέδριο συντόνισε ο Πρόεδρος του ΠΣΑΣ κ. Παναγιώτης Λελεδάκης,  ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πόσο σημαντικό είναι – ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο – οι διαμεσολαβούντες να αγκαλιάσουν τον ΠΣΑΣ και όλοι μαζί να αγωνιστούν για μία καλύτερη και κυρίως βιώσιμη αγορά.

Σύντομα θα κοινοποιηθεί η ψηφιακή εγγραφή του συνεδρίου για όσους δεν μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν live.

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics