Στη Χαλκίδα σήμερα συνεχίζει το ΕΕΑ το «οδοιπορικό» ενημέρωσης για την IDD 

Στη Χαλκίδα και στους ασφαλιστές της Εύβοιας συνεχίζεται το «οδοιπορικό» του ΕΕΑ σε πόλεις της Ελλάδας, το οποίο ξεκίνησε τη Δευτέρα (18/2) από τα Ιωάννινα και έχει ως στόχο την ενημέρωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για την IDD και την ομαλή προσαρμογή των επαγγελματιών στις υποχρεώσεις που καθορίζει η Οδηγία.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να γίνει την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στις 17:30 στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Ευβοίας στη Χαλκίδα (Ελ. Βενιζέλου 12) και έχει διοργανωθεί από τον Πανευβοϊκό  Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ευβοίας.

Ο  Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης του Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, οι οποίοι ξεκίνησαν το οδοιπορικό ενημέρωσης για την IDD από τα Ιωάννινα, θα υποστηρίξουν την εκδήλωση παρέχοντας ενημέρωση και καταγράφοντας ταυτόχρονα τα όσα οι επαγγελματίες αναφέρουν ως θέματα που χρήζουν επίλυσης.

Όπως έχει τονίσει ο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στηρίζουν πανελλαδικά την ασφαλιστική διαμεσολάβηση για την ευκολότερη προσαρμογή στα όσα καινούρια εισάγονται με την IDD και είναι πρόθυμοι να συμβάλουν στην ενημέρωση των Επιμελητηρίων με την τεχνογνωσία τους.

© INSURANCE EEA 2019. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics