Στην αφετηρία νέων σχεδίων με 9 δεκαετίες ιστορία η Groupama

Καλύτερες προοπτικές, εύσημα για την έως τώρα λειτουργία της, και νέες ιδέες για το μέλλον, αποτελούν το συνοπτικό αποτέλεσμα των ομιλιών που παρατέθηκαν στην εκδήλωση.

Τη βεβαιότητα για την περαιτέρω αναπτυξιακή δυναμική της Groupama Ασφαλιστική ανέδειξαν οι Έλληνες και οι αλλοδαποί παρευρισκόμενοι ως υψηλόβαθμα στελέχη του ομίλου στην ειδική επετειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον ναυτικό Όμιλο Ελλάδος γιορτάζοντας τα 90 χρόνια παρουσίας της εταιρείας στην αγορά. Καλύτερες προοπτικές, εύσημα για την έως τώρα λειτουργία της, και νέες ιδέες για το μέλλον, αποτελούν το συνοπτικό αποτέλεσμα των ομιλιών που παρατέθηκαν στην εκδήλωση που ήταν λιτή περιεκτική και κυρίως σαφής δια στόματος του Έλληνα επικεφαλής της εταιρείας κ. Χρ. Κάτσιου ότι η Groupama Ελλάδος έχει ιδιαίτερα σχέδια για το επόμενο διάστημα όπου με την αρωγή και τεχνογνωσία της μητρικής θα τα αναπτύξει παρέχοντας λύσεις ασφαλιστικές σε ένα μεγάλο μέρος -τομέα- της παραγωγικής δομής της χώρας. Στην 90η αυτή επέτειο της παρουσίας της στην Ελλάδα, στην ειδική εκδήλωση στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, η διοίκηση της εταιρείας υποδέχτηκε τους  καλεσμένους, συνεργάτες, πελάτες, τον πρόεδρο του ΕΕΑ κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου, εκπροσώπους φορέων της διαμεσολάβησης (πρόεδρος ΕΑΔΕ Π. Λελεδάκης, πρόεδρος ΣΕΜΑ Ι. Ξηρογιαννόπουλος, πρόεδρος ΠΣΣΑΣ Ι. Τοζακίδης) στελέχη υψηλόβαθμα ασφαλιστικών και μεσιτικών εταιρειών, και όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία να ακούσουν μια αναδρομή στην πορεία της εταιρείας, που έχει αφήσει ένα σημαντικό και ξεχωριστό αποτύπωμα στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά. Με χρονιές-ορόσημα το 1928 -έτος ίδρυσης της ΦΟΙΝΙΞ – και το 2007 -έτος εξαγοράς της από τον Γαλλικό Όμιλο Groupama – η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μια από τις σταθερές και διαχρονικές αξίες του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα. Με μια ευρεία γκάμα σύγχρονων και καινοτομικών προγραμμάτων που ανταποκρίνονται πλήρως στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ιδιώτη και κάθε επιχείρησης, η εταιρεία σήμερα διακρίνεται για τη συνέπεια και τη φερεγγυότητά της, το επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών μέσω των Δικτύων  Συνεργατών της, αλλά και το κοινωνικό της πρόσωπο, με τη σταθερή και συστηματική υλοποίηση προγραμμάτων Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Αναφερόμενος στον εορτασμό των 90 ετών, ο κ. Χρήστος Κάτσιος, Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, σχολίασε: «Από ιδρύσεώς της το 1928, ως ΦΟΙΝΙΞ τότε, έδωσε αμέτρητες «μάχες», από τις οποίες κάθε φορά έβγαινε πιο ισχυρή, πιο δυνατή και πιο σοφή. Σήμερα, ενσωματώνοντας στην κουλτούρα της την τεχνογνωσία και την εμπειρία ενός πολυεθνικού Ομίλου, η Goupama Ασφαλιστική “βλέπει” προς το μέλλον γεμάτη αισιοδοξία για τα όσα μπορεί να προσφέρει στον Έλληνα πολίτη, στον σκληρά εργαζόμενο, στον επιχειρηματία που ρισκάρει και εν γένει στην κοινωνία και την οικονομία.» Με την εμπειρία των 90 ετών στην Ελληνική αγορά, το κύρος και την τεχνογνωσία του πολυεθνικού ομίλου, η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει τη δυναμική πορεία της, πιστή στις αξίες της, στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων, ώστε να συνεχίσει να αναπτύσσει και να παρέχει αξιόπιστες ασφαλιστικές υπηρεσίες.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση. 

© INSURANCE EEA 2019. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics