Συνεργασία της INTERAMERICAN με τη Νέα και την Κεντρική Οδό για παροχή υπηρεσιών Οδικής Βοήθειας

Νέες συνεργασίες πρόσθεσε η Interamerican στην οδική βοήθεια που παρέχει στους εθνικούς αυτοκινητoδρόμους της χώρας μας.

Νέες συνεργασίες πρόσθεσε η Interamerican στην οδική βοήθεια που παρέχει στους εθνικούς αυτοκινητoδρόμους της χώρας μας. Η εταιρεία συμφώνησε με τις κοινοπραξίες της Νέας και της Κεντρικής Οδού για την κάλυψη των αναγκών ρυμούλκησης και απομάκρυνσης λόγω βλάβης ή ατυχήματος οχημάτων που κινούνται στους εν λόγω αυτοκινητοδρόμους. Οι συνεργασίες ξεκίνησαν τον Ιανουάριο.

Η Νέα Οδός αποτελεί κοινοπραξία έργου που εκτείνεται από τον κόμβο Μεταμόρφωσης Αττικής μέχρι τη Σκάρφεια Φθιώτιδας και η Κεντρική οδός διαδοχικά από τη Σκάρφεια μέχρι τις Ράχες Φθιώτιδας, με ανάπτυγμα 170 και 57 χιλιομέτρων αντιστοίχως. Στο σύνολο της διαδρομής, η Interamerican διαθέτει πέντε σταθερά σημεία-σταθμούς. Σημειώνεται ότι ανάλογες υπηρεσίες παρέχει η εταιρεία από πέρυσι και στη συνέχεια της εθνικής οδού, στον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου (Ράχες-Κλειδί Ημαθίας).

Στον κλάδο βοήθειας – συμπεριλαμβανομένης και της άμεσης ιατρικής βοήθειας – σύμφωνα με τα στοιχεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, η Interamerican ηγείται της αγοράς με μερίδιο 30,3%. Ειδικότερα στην οδική βοήθεια, η εταιρεία έκλεισε την περσινή χρονιά με ανταπόκριση σε 291.248 περιστατικά, ενώ κατά το πρώτο δίμηνο 2015 έχει διαχειριστεί, ήδη, με επιτόπου αντιμετώπιση, ρυμούλκηση, επαναπατρισμό και φροντίδα ατυχήματος 48.327 περιστατικά. Η Interamerican Βοήθειας διαθέτει στόλο 240 ιδιόκτητων οχημάτων, 300 εξειδικευμένους εργαζόμενους και επιπλέον, 70 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

 

Ετοιμότητα για την έξοδο του Πάσχα

«Επί ποδός» βρίσκεται η εταιρεία και για την έξοδο του Πάσχα, με ειδικό σχέδιο ετοιμότητας και αυξημένα μέτρα, ενισχύοντας την παρουσία της σε κομβικά σημεία των εθνικών οδικών αξόνων και με επιφυλακή σε 24ωρη βάση. «Είναι γεγονός ότι η οικονομική συγκυρία έχει συμβάλει σε ελλιπή συντήρηση των αυτοκινήτων, μεγαλύτερη συχνότητα βλαβών και αδυναμία αντιμετώπισης από τους οδηγούς ιδιαιτέρων και απαιτητικών καταστάσεων με ίδια μέσα. Η πολυετής εμπειρία στο αντικείμενο, η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού και οι σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές αποτελούν μία βάση πλήρους αποτελεσματικότητας της Interamerican και ένα σταθερό πλαίσιο εμπιστοσύνης των ασφαλισμένων μας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες», τονίζει ο κ. Γιώργος Βαλαής, Γενικός Διευθυντής Βοήθειας της εταιρείας. 

© INSURANCE EEA 2021. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics