Το Ε.Ε.Α. για την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου – Γ. Χατζηθεοδοσίου στην ΕΡΤ1 από την Ερμού

Στο πλευρό των επιχειρήσεων του λιανεμπορίου, την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας τους βρίσκεται το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Με στόχο, αφενός την προστασία της δημόσιας υγείας και αφετέρου την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του λιανεμπορίου, μέλη της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, βρίσκονται δίπλα στους καταστηματάρχες, τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές διανέμοντας μάσκες και αντισηπτικά στις εμπορικές επιχειρήσεις του κέντρου της Αθήνας.

Σε δηλώσεις του από την Ερμού, που μεταδόθηκαν ζωντανά από την ΕΡΤ1, ο κ. Χατζηθεοδοσίου έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας, καλώντας όλους να τηρούν τα μέτρα προστασίας προκειμένου οι αγορές να γίνονται με ασφάλεια, αλλά και τους καταναλωτές να προτιμούν τα καταστήματα της γειτονιάς αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο τις μετακινήσεις. «Με τη στήριξη όλων η αγορά μπορεί να παραμείνει ανοιχτή», τόνισε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α.

Αναφερόμενος παράλληλα στον κλάδο της εστίασης, χαρακτήρισε θετικά τα μέτρα που ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ημέρες, ζήτησε ωστόσο να ανοίξουν άμεσα οι επιχειρήσεις καθώς για να επιβιώσουν πρέπει και να λειτουργήσουν, ενώ με τον τρόπο αυτό θα αποφευχθούν και τα φαινόμενα συνωστισμού σε άλλους χώρους

«Είναι μακρύς ο δρόμος που έχουμε και χρειάζονται αντοχές και από τις δύο πλευρές», υπογράμμισε.

Δείτε το βίντεο:

 

© INSURANCE EEA 2021. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics