«Το Fintech και η επόμενη ημέρα στις υπηρεσίες πληρωμών»

Ο κύκλος των Συζητήσεων στο Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος με οικοδεσπότη τον δημοσιογράφο Γιάννη Παλαιολόγο ολοκληρώνεται για τη φετινή περίοδο την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 στις 18:00 με τον ιδρυτή και CEO του ομίλου Viva Χάρη Καρώνη και θέμα συζήτησης: «Το Fintech και η επόμενη ημέρα στις υπηρεσίες πληρωμών».
Ο φετινός κύκλος πραγματοποιείται με αφορμή την περιοδική έκθεση «e-Πληρωμές: ένας οδικός χάρτης», που παρουσιάζει αυτή την περίοδο το Μουσείο, αλλά και την έναρξη λειτουργίας, το 2019, στην Τράπεζα της Ελλάδος του Κόμβου Καινοτομίας FinTech. Εντάσσεται δε στην προσπάθεια του Μουσείου να συμβάλει στην ανάπτυξη ενός γόνιμου διαλόγου σε θέματα οικονομίας και τεχνολογίας.

Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος, Αμερικής 3, 102 50 Αθήνα
E-mail: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/BoGMuseum/
τηλ.: 210 320 4444
fax.: 210 320 2253

Σχετικά με τον Χάρη Καρώνη
Ο Χάρης Καρώνης είναι ιδρυτής και CEO του ομίλου Viva. Τον όμιλο συναποτελούν ορισμένες από τις πιο σημαντικές ελληνικές εταιρίες στο χώρο της τεχνολογίας: η Viva Wallet Holdings SA (μητρική εταιρία) και οι Viva Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΑΕ και Viva Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ, που είναι θυγατρικές της πρώτης. Ο κ. Καρώνης είναι επίσης επενδυτής σε νεοφυείς επιχειρήσεις στον χώρο της τεχνολογίας.

Σχετικά με τον Γιάννη Παλαιολόγο
Ο Γιάννης Παλαιολόγος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Είναι δημοσιογράφος και ανταποκριτής της Καθημερινής και του ΣΚΑΪ στις Βρυξέλλες. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, από όπου έλαβε πτυχίο Πολιτικής, Φιλοσοφίας και Οικονομικών και μεταπτυχιακό στη Φιλοσοφία.

© INSURANCE EEA 2021. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics