«Το Neuromarketing στις πωλήσεις ασφαλειών!» Από το insurancewebinars.gr

Εισηγητής του webinar είναι ο κ. Ραλλάκης Γιώργος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, εκπαιδευτής σε θέματα πωλήσεων και Marketing. Υπεύθυνος Εκπαίδευσης της LearningEvolution.gr

Αύριο Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 & ώρες 17.00-19.00, θα διεξαχθεί το νέο διαδικτυακό σεμινάριο του insurancewebinars.gr με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα, που αφορά όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και έχει τίτλο «Το Neuromarketing στις πωλήσεις ασφαλειών!»

Εισηγητής του webinar είναι ο κ. Ραλλάκης Γιώργος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, εκπαιδευτής σε θέματα πωλήσεων και Marketing. Υπεύθυνος Εκπαίδευσης της LearningEvolution.gr

Τo webinar όπως κάθε φορά είναι εντελώς δωρεάν για όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές χάρη στους Χορηγούς Επιμόρφωσης, που είναι οι εταιρείες GLASSDRIVE, ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, QUDOS HELLAS LTD και BETTER LIFE Ασφαλιστικές Υπηρεσίες.

Για να συμμετέχετε στο δωρεάν webinar χρειάζεται μία δωρεάν εγγραφή στο http://insuranceinnovation.gr/seminars/to-neuromarketing-stis-polisis-asfalion/

Περιγραφή και σκοπός του webinar

Σκοπός του προγράμματος είναι η εκμάθηση του Neuromarketing και η χρήση αυτού στην ανάπτυξη των πωλήσεων. Το Neuromarketing προσδίδει νέα μοναδική οπτική γωνία στη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και τον τρόπο που αντιδράει στις προσπάθειες του marketing, και η νέα αυτή οπτική γωνία δείχνει πώς ο τρόπος λειτουργίας του είναι πολύ διαφορετικός από ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Θα δούμε πρακτικά παραδείγματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άμεσα στις καθημερινές μας πωλήσεις.

Σε ποιους απευθύνεται το webinar: Σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων, φοιτητές/σπουδαστές ασφαλιστικών σπουδών και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Θεματολογία:

Στο webinar θα μιλήσουμε για το neuromarketing, τι ακριβώς είναι και γιατί μας ενδιαφέρει. Επίσης, θα αναλύσουμε πρακτικές εφαρμογές του neuromarketing στις καθημερινές πωλήσεις μας. Αναλυτικά, θα μιλήσουμε για:

 • Τι είναι το neuromarketing και τι μας προσφέρει.
 • Πρακτικές συμβουλές του neuromarketing για την τιμή και το προϊόν.
 • Πρακτικές συμβουλές του neuromarketing για τις αισθήσεις του καταναλωτή.
 • Πρακτικές συμβουλές του neuromarketing για τη δημιουργία αίσθησης εμπιστοσύνης και Αφοσίωσης.
 • Πρακτικές συμβουλές του neuromarketing για την προσωπική επαφή (πώληση)

  Για να συμμετέχετε στο δωρεάν webinar χρειάζεται μία δωρεάν εγγραφή στο http://insuranceinnovation.gr/seminars/to-neuromarketing-stis-polisis-asfalion/

   

  Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή

  Ο Γιώργος Ραλλάκης έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στην εκπαίδευση ενηλίκων (MA in Management and Organizational Learning) από το Πανεπιστήμιο του Lancaster. Έχει πολύχρονη εκπαιδευτική εμπειρία σε θέματα πωλήσεων, καθώς και σε συμβουλευτική ανάπτυξης ομάδων πωλήσεων, για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Από το 2002 έχει ιδρύσει και συνδιευθύνει την Evolution Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, και από το 2010 το εκπαιδευτικό της κομμάτι, την LearningEvolution.gr. Έχει δημιουργήσει και κυκλοφορεί το εκπαιδευτικό DVD με τίτλο «Τεχνικές Πώλησης: Μάθετε τα μυστικά των πωλήσεων», ενώ αναμένεται η κυκλοφορία και άλλων τίτλων τους επόμενους μήνες.

  Μάθετε όλες τις πληροφορίες για τα webinars του insurancewebinars.gr

© INSURANCE EEA 2019. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics