Γ. Παπαγιαννόπουλος:Η Enterprise πληρώνει τις ζημιές

"Μαξιλάρι ανακούφισης" σε συνεργάτες και πελάτες της Enterprise προσφέρει η διοίκηση της εταιρείας με επιστολή της που διαβεβαιώνει ότι θα στηρίξει τις τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες που θα ανακύψουν για τους εν Ελλάδι πελάτες της εταιρείας.

"Μαξιλάρι ανακούφισης" σε συνεργάτες και πελάτες της Enterprise προσφέρει η διοίκηση της εταιρείας με επιστολή της που διαβεβαιώνει ότι θα στηρίξει τις τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες που θα ανακύψουν για τους εν Ελλάδι πελάτες της εταιρείας.
 
Στην επιστολή του κ. Γ. Παπαγιαννόπουλου την οποία και δημοσιεύουμε καταγράφονται οι προθέσεις της εταιρείας.
 
Επιπρόσθετα το insurance-eea επικοινώνησε μαζί του οπότε και μας διευκρίνισε ότι μεριμνά να καλύψει τα όσα συμβόλαια έχουν κάποια διάρκεια μετά τις 26 Οκτωβρίου όπου κατά τον εκκαθαριστή της μητρικής παύει να υπάρχει ισχύ των συμβολαίων.
 
Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:
 
"Αγαπητοί Συνεργάτες,
 
Στα πλαίσια της ενημέρωσής σας και της σχεδόν καθημερινής μας επικοινωνίας με τους φορείς που έχουν αναλάβει το έργο της εκκαθάρισης της Enterprise Insurance Company Plc (EIC), σας πληροφορούμε ότι στην πιο πρόσφατη σημερινή επιστολή του, ο  προσωρινός εκκαθαριστής της εταιρίας κος Frederick White, μας πληροφόρησε ότι θα υποβάλλει στο Ανώτατο Δικαστήριο του Γιβραλτάρ την πρόταση και σύστασή του για ορισμό εκκαθαριστή.
 
Ενόψει αυτού , ο  προσωρινός εκκαθαριστής  δηλώνει την πρόθεσή του να προχωρήσει σε τερματισμό της κάλυψης των ασφαλιστηρίων  της EIC την 26η Οκτωβρίου 2016, προκειμένου να μην συνεχισθεί η επιβάρυνση της οικονομικής κατάστασης της εταιρίας με επιπλέον υποχρεώσεις.
 
Για τη  περίπτωση που αυτό συμβεί, η Enterprise Hellas με την υπευθυνότητα και συνέπεια που περιβάλλει την μακροχρόνια συνεργασία μας,  έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για την υλοποίηση μιας συμφωνίας που δεν θα αφήσει κανέναν ασφαλισμένο της Enterprise Insurance Company Plc ακάλυπτο και αντίστοιχα κανέναν από εσάς ως διαμεσολαβητές εκτεθειμένο στους πελάτες σας, μεριμνώντας να μην υπάρξει οικονομική ζημία από την συνέχιση της ασφάλισης σε άλλη ασφαλιστική εταιρία.
 
Άλλωστε η σκοπούμενη από τον εκκαθαριστή διακοπή των ασφαλιστηρίων μετά την 26η Οκτωβρίου, επηρεάζει ένα πολύ μικρό μέρος μόνο του χαρτοφυλακίου σας που θα παρέμενε σε ισχύ πέραν της ημερομηνίας αυτής.
 
Τέλος όσον αφορά το θέμα των αποζημιώσεων, η Enterprise Hellas ήδη ξεκίνησε για λογαριασμό της EIC να καλύπτει κάποια έξοδα για την αναβολή ή και εκδίκαση υποθέσεων που εκκρεμούν, στο πνεύμα μιας συνεργασίας με τους φορείς εκκαθάρισης το πλαίσιο της οποίας θα οριστικοποιηθεί μετά την 26η Οκτωβρίου και τον ορισμό του εκκαθαριστή από το  Ανώτατο Δικαστήριο του Γιβραλτάρ.
 
Πολύ σύντομα θα επανέλθουμε με νεώτερη ενημέρωση, καταρχάς σχετικά με την κάλυψη των ασφαλισμένων πελατών σας"

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics