Ψάχνονται για τις ζημιές στο Ελ. Βενιζέλος

Το πλοίο από πληροφορίες φέρεται ασφαλισμένο σε περισσότερες από μία εταιρείες. Κύρια ασφαλίστρια φέρεται να είναι η Generali Ιταλίας με το μεγαλύτερο ποσοστό ενώ ακολουθούν και οι PICC, SIAT, και Groupama .

Παραμένει ακόμα σε αστάθεια η κατάσταση με το πλοίο Ελ. Βενιζέλος με αποτέλεσμα η καταγραφή των ζημιών και το έργο των ασφαλιστών να βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη ταυτόχρονα ατυχώς με τις δυσκολίες από τους καπνούς και κάποιες κατά πληροφορίες εστίες φωτιάς που υπάρχουν. Το πλοίο από πληροφορίες φέρεται ασφαλισμένο σε περισσότερες από μία εταιρείες. Κύρια ασφαλίστρια φέρεται να είναι η Generali Ιταλίας με το μεγαλύτερο ποσοστό ενώ ακολουθούν και οι PICC, SIAT, και Groupama .

Επίσης το πλοίο ως προς την αστική ευθύνη είναι ασφαλισμένο κατά τις πληροφορίες στην  P&I UK οπότε και προφανώς θα αποζημιωθούν όλες οι υλικές ζημιές που έγιναν από την πυρκαγιά. Ωστόσο μέχρι να δημιουργηθεί κάποια σαφής εικόνα χρειάζεται χρόνος, ώστε να μπορούν οι ασφαλιστές να πραγματοποιήσουν σε συνεργασία με τους πραγματογνώμονες το έργο τους. Προς ώρας η κατάσταση είναι ακόμα δύσκολη και το έργο των ειδικών βρίσκεται σε εξέλιξη για να διασφαλιστεί η διατήρηση της υφιστάμενης (δηλαδή μετά την καταστροφή από την πυρκαγιά) ακεραιότητας του πλοίου.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics