Ανατροπή “bewell” στην «Υγεία» από την Interamerican

Ένα νέο ολοκληρωμένο σύστημα Υγείας που το ονομάζει bewell και το οποίο προσφέρει λύσεις – προτάσεις Υγείας σε κάθε πολίτη, κάθε ηλικίας, κάθε οικονομικού επιπέδου και φιλοδοξεί να εισέλθει σε κάθε ελληνικό σπίτι δημιούργησε και ξεκινά να προωθεί....

Του Γιάννη Βερμισσώ.

Ένα νέο ολοκληρωμένο σύστημα Υγείας που το ονομάζει bewell και το οποίο προσφέρει λύσεις – προτάσεις Υγείας σε κάθε πολίτη, κάθε ηλικίας, κάθε οικονομικού επιπέδου και φιλοδοξεί να εισέλθει σε κάθε ελληνικό σπίτι δημιούργησε και ξεκινά να προωθεί η Intermerican αφήνοντας πίσω της το επίσης μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα Medisystem.

Το νέο σύστημα Υγείας παρουσιάστηκε χθες σε ειδική εκδήλωση στο Intercontinental. Συμμετείχαν εκατοντάδες συνεργάτες της εταιρείας, οι οποίοι και ενημερώθηκαν για το bewell  το οποίο αποτελεί καινοτομία, δημιουργείται μέσα από πολλαπλές επιλογές χωρίς να είναι δύσκολο να το αντιληφθεί κανείς, και θεωρείται από τους ανθρώπους της εταιρείας ως η συνέχεια της ιστορίας που έχει γράψει η Interamerican στο να εισάγει να δεδομένα στην ασφάλιση της ελληνικής αγοράς (medisystem, anytime, κ.α.)  Και όπως έγινε αισθητό θα υποστηριχθεί δυναμικά για να κυριαρχήσει στην αγορά.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΩΡΟΣ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Καντώρος χαιρέτισε την εκδήλωση την οποία και αφιέρωσε στον Γιώργο Βελιώτη τον επικεφαλής του τομέα Υγείας της εταιρείας ο οποίος για προσωπικό λόγο απουσίαζε. Ο κ. Καντώρος μεταξύ άλλων:

@επισήμανε την ευκαιρία που παρουσιάζει ο τομέας Υγείας και Σύνταξης για τα επόμενα χρόνια

@ τόνισε ότι πλέον στην νέα εποχή της ασφάλισης θα μιλάμε για «συστήματα» και όχι για «προϊόντα»

@ανέδειξε τον ρόλο του επαγγελματία ασφαλιστή και

@κάλεσε τους παρευρισκόμενους συνεργάτες να βοηθήσουν τον πελάτη να πλοηγηθεί στο νέο σύστημα Υγείας και όλη η εταιρεία, συλλογικά να γράψει  «ιστορία».

 

ΤΑΣΟΣ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

«Φιλοοδοξία μας με το bewell είναι  κάθε ελληνικό νοικοκυριό να αποκτήσει μια κάλυψη Υγείας από την Interamerican» είπε χαρακτηριστικά ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων  κ. Τάσος Ηλιακόπουλος ο οποίος εξήρε και αυτός την συμβολή του κ. Γ. Βελιώτη, και παρουσίασε αναλυτικά το νέο σύστημα Υγείας.

  

Τόνισε πως η «Υγεία δεν είναι ασφαλιστικό προϊόν και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με αυτή την άποψη» και εξήγησε ότι το νέο σύστημα είναι διαρθρωμένο με τρόπο που μπορεί να προσφέρει «αυτό που πρέπει και όχι αυτό που αντικειμενικά δεν έχει ανάγκη».  «δεν χρειάζεται να πάρουν όλοι το ίδιο συμβόλαιο» είπε ενδεικτικά για να εξηγήσει ότι το bewell  δίνει απεριόριστες εναλλακτικές προτάσεις για κάθε πολίτη γι΄αυτό και συνιστά ένα πρόγραμμα μοναδικό.

Συνεχίζοντας εξήγησε για το bewell ότι στηρίζεται σε 3 πυλώνες α) συνετή διαχείριση κόστους Υγείας β) πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες γ) πιο υγιεινό τρόπο ζωή και συμπλήρωσε πώς:

@ δίνει εξατομικευμένες επιλογές

@παρέχει πληθώρα εναλλακτικών λύσεων

@δίνει ευελιξία στην διαμόρφωση του ασφαλίστρου

@προσφέρει πληθώρα προγραμμάτων υγείας

@προβλέπει τιμολογιακά κίνητρα για οικογένειες και για τρόπους πληρωμής

Αυτό είναι το περίγραμμα της χθεσινής εντυπωσιακής εκδήλωσης, με τον τόσο πολύ κόσμο, που όπως ακούστηκε από αρκετούς θύμισε παλιές εποχές της εταιρείας. Το νέο σύστημα όπως αναλύθηκε συνιστά πλέον την νέα πρόταση της Ineramerican στην Υγεία.  Τα Medifirst που θα αυξηθούν όπως ακροθιγώς αναφέρθηκε θα στηρίξουν  το νέο σύστημα μαζί με την γραμμή 1010 την οποία ο κ. Ηλιακόπουλος χαρακτήρισε ως «διαμάντι» στον τομέα Υγείας.

Δείτε εδώ το σχετικό Δελτίο Τύπου 

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics