Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ στην 87η Δ.Ε.Θ.

Το Συνεργατικό Διαμεσολαβητικό Σχήμα ΠΑΝΟΡΜΟΣ, στο πλαίσιο της διεύρυνσης των δραστηριοτήτων του στο ασφαλιστικό οικοσύστημα της χώρας, συμμετείχε στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης προβάλλοντας τη δραστηριότητα του στους παράγοντες της ασφαλιστικής αγοράς, στους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και στην ευρύτερη κοινωνία.

Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και Συνεταίροι με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κλήμη Δημαρχιάδη στελέχωσαν το stand του ΠΑΝΟΡΜΟΥ, σε περίπτερο που εξασφάλισε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Δεκάδες Συνάδελφοι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές, όλων των βαθμίδων, μας επισκεφτήκαν, παρακολούθησαν βίντεο και φωτογραφικό υλικό, ενημερώθηκαν για τη πορεία του Συνεργατικού μας Σχήματος και αρκετοί εκδήλωσαν ενδιαφέρον για ένταξή τους σε αυτό. Επίσης, έγιναν συναντήσεις με στελέχη ασφαλιστικών εταιριών και συζητήθηκαν ενδιαφέρουσες προτάσεις για νέες συνεργασίες.

Το stand του ΠΑΝΟΡΜΟΥ τίμησαν και εκπρόσωποι Επιμελητηρίων, σωματείων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης Βορείου Ελλάδος, της αυτοδιοίκησης, άλλοι εκθέτες, διάφοροι επαγγελματίες και βουλευτές.

Ιδιαίτερη ικανοποίηση μας έδωσε το έντονο ενδιαφέρον από άλλους επαγγελματικούς κλάδους, για δημιουργία παρόμοιων συνεργατικών σχημάτων, μιμούμενοι το καινοτόμο και επιτυχημένο μοντέλο του ΠΑΝΟΡΜΟΥ, αφού όλο και περισσότεροι αποδέχονται πλέον, ότι η συνεργατικότητα μεταξύ των επιχειρήσεων είναι απαραίτητη για την περαιτέρω ανάπτυξη των ιδίων, αλλά και γενικότερα της οικονομίας της χώρας.

Προχωράμε δυναμικά και συνεχίζουμε να διαδίδουμε το όραμά μας, το οποίο αποτελεί μία ξεκάθαρη, αξιόπιστη εναλλακτική λύση συνεργασίας προς κάθε Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή, βασισμένο στην ισότητα, στη τεχνολογία και στην επέκταση του συνεργατικού πνεύματος.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics