9ο Ετήσιο συνέδριο IFAAcademy «Ξεκλειδώνοντας τις ευκαιρίες της ασφαλιστικής αγοράς 2023

           

Την Τετάρτη 22/02 και ώρα 16:00 – 20:00, το IFAAcademy διοργανώνει το ετήσιο συνέδριό του, που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία 8 χρόνια.

 

 

Θεματολογία συνεδρίου:

 • Επιτυχημένο Cross selling – Up selling 
  Ξανασυστηθείτε στους υφιστάμενους πελάτες σας με μια νέα ιδέα και στρατηγική, καλύψτε τους πιο αποτελεσματικά και αυξήστε κατακόρυφα την παραγωγή και τις νέες συστάσεις! Με ποια τεχνολογία μπορείτε να αυτοματοποιήσετε την όλη διαδικασίσ, να κερδίσετε πάρα πολύ χρόνο και να μη χάνετε πλέον καμία πωλησιακή ευκαιρία!
 • Επενδύσεις, συνταξιοδοτικός προγραμματισμός και αποταμίευση για σπουδές παιδιών σε περιβάλλον υψηλού πληθωρισμού!
  Πώς να αυξήσετε τις πωλήσεις αποταμιευτικών προγραμμάτων, περιοδικών καταβολών και μιας καταβολής, και να “εκπαιδεύσετε” τον πολίτη βοηθώντας τον να λάβει σωστές αποφάσεις για το χρηματοοικονομικό του μέλλον στη νέα αυτή οικονομική συγκυρία! Ποια εργαλεία μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε επιστημονικά και άκρως επαγγελματικά! Dr Κωνσταντινος Θεοδωρόπουλος PHD
 • Διείσδυση στην αγορά υψηλών εισοδημάτων. Δύο νεες ιδέες και αποτελεσματικές στρατηγικές για συμβόλαια και καλύψεις πολύ υψηλών ασφαλίστρων!
 • Estate Planning. Τι είναι; Πώς γίνεται; Γιατί δεν το έχουμε ακόμα αξιοποιήσει στην Ελλάδα ενώ είναι μια παγκόσμια τάση; Πώς μπορεί να αυξήσει την παραγωγή και το εισόδημά σας και να σας φέρει σε επαφή με πελάτες υψηλών εισοδημάτων;
 • Επιχειρηματικές ασφαλίσεις ζωής! Γιατί είναι πιο επίκαιρες από ποτέ; Πώς να συνεργαστείτε με μεγάλα fund; Πώς να κάνετε συμβόλαια δεκάδων χιλιάδων ευρώ; Και για τους πιο τολμηρούς “Συνολική διαχείριση ασφαλίσιμων κινδύνων επιχειρήσεων”!
 • Τεχνολογία και Ιντερνετ 2023 – 2030! Ποιες είναι οι νέες τάσεις και ιδέες που μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα. Τι εξοπλισμό, με πολύ μικρό κόστος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να κάνετε τη διαφορά στον ψηφιακό κόσμο! ΔΩΡΕΑΝ e-book 65 σελίδων για όλους τους συμμετέχοντες!
 • H επανάσταση του Artificial Intelligence (AI) – Θα θέλατε να έχετε ένα “φίλο” που ξέρει τα πάντα;
  ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ! Ποιες δωρεάν ΑΙ εφαρμογές μπορείτε να χρησιμοποιείτε και να αυξήσετε κατακόρυφα την παραγωγή σας! και …Το πρωτο ΑΙ λογισμικό ανάλυσης αναγκών παγκοσμίως!
 • Ξεκινάμε και τελείωνουμε μαζί δυνατά το 2023! Πραγματικά νέες επιστημονικές ανακαλύψεις για το πώς να κάνουμε όλα τα όνειρά μας πραγματικότητα το 2023 και όχι μόνο! Παρώθηση στο 1000%
 • Ο γύρος του “ασφαλιστικού” κόσμου σε 65 μέρες! Θα μοιραστούμε μαζί σας τις μοναδικές εμπειρίες ενός συναρπαστικού ταξιδιού σε 19 χώρες και όλα τα περίεργα της ασφαλιστικής αγοράς σε κάθε χώρα!

         Και όπως κάθε χρόνο θα κληρωθούν πολλά δώρα και υποτροφίες!

 

Ένα συνέδριο αφιερωμένο στο ελληνικό και κυπριακό κοινό, με εντυπωσιακές ομιλίες στην ελληνική γλώσσα, με αναμενόμενη συμμετοχή 2.500 ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Θα μοιραστούν εξαιρετικές ιδέες και στρατηγικές για την αντιμετώπιση των νέων συνθηκών στο θεσμό μας, τη χρήση τεχνολογίας , την προσέγγιση των νέων γενεών των millennials και των zoomers και πολλά άλλα!

 

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ελεύθερη!

Εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν στο παρακάτω Link:

https://event.webinarjam.com/channel/Conference_2023

 

Ας «προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και ας πετάξουμε»  προτείνει το IFAAcademy.

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics