Η MEGA Brokers Αναγνωρίζεται ως «Ο Μεγαλύτερος Παραγωγός Γενικών Ασφαλίσεων της INTERAMERICAN»

“Είμαστε υπερήφανοι που η MEGA Brokers διακρίθηκε πρόσφατα από την INTERAMERICAN, μία από τις κορυφαίες
ασφαλιστικές εταιρείες, για την 1η θέση σε εγγεγραμμένα Γενικών Ασφαλίσεων 2022” αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.
“Αυτό το επίτευγμα” συνεχίζει, “είναι μια απόδειξη όχι μόνο της δέσμευσής μας για την αριστεία, αλλά και της ακλόνητης εμπιστοσύνης και συνεργασίας που βιώνουμε με τους συνεργάτες μας, τους πελάτες μας και την εξαιρετική ομάδα της INTERAMERICAN”.

O Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA Brokers Τάσος Χατζηθεοδοσίου δήλωσε “Αυτή η διάκριση σημαίνει πολλά για την αφοσίωση, τη σκληρή δουλειά και το πάθος της ομάδας μας. Αυτή η αναγνώριση αντανακλά επίσης τις βαθιές σχέσεις που έχουμε χτίσει με τους συνεργάτες μας και τους πιστούς μας πελάτες. Μοιραζόμαστε αυτήν την επιτυχία μαζί τους και προσβλέπουμε σε ακόμα μεγαλύτερα”.

Αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους για τη διάκριση αυτή, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους Συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη τους στη MEGA Brokers, αλλά και στο Διοικητικό προσωπικό της εταιρείας, για την αφοσίωσή την μεθοδική εργασία και το ανέκκλητο πάθος και φυσικά στην INTERAMERICAN για την αναγνώριση των προσπαθειών μας και την προώθηση μιας σχέσης που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και ανάπτυξη. Μέσα από αυτή τη διάκριση επεκτείνουμε μια πρόσκληση σε πιθανούς συνεργάτες που ταυτίζονται με τις αξίες, το κίνητρο και τη δέσμευση μας για ένα καλύτερο μέλλον στην ασφαλιστική βιομηχανία.
Για ερωτήσεις ή πιθανές συνεργασίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο μας στη διεύθυνση www.megabrokers.gr

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics