«ΠΑΝΟΡΜΟΣ»: Εκδήλωση -«ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΞΙΕΣ»

Ο «ΠΑΝΟΡΜΟΣ» διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΞΙΕΣ» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023, στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, έναντι Ακροπόλεως.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους Συνέταιρους και στα Ασφαλιστικά τους Γραφεία, που έχουν παρουσία 50 χρόνων στην ασφαλιστική αγορά και πραγματοποιείται με αφορμές τη συμπλήρωση 8 ετών λειτουργίας του Συνεργατικού Σχήματος, αλλά και την έκδοση/παρουσίαση του βιβλίου/πονήματος του Κωνσταντίνου Λάμπρου.

Σε αυτή τη ξεχωριστή βραδιά, θα κόψουμε την τούρτα γενεθλίων της εταιρίας μας, θ’ ακούσουμε εξέχουσες προσωπικότητες να μιλούν για το συγγραφικό εγχείρημα του Αντιπροέδρου και βέβαια θα συγχαρούμε τους βραβευθέντες Συνεταίρους του Συνεργατικού μας Σχήματος στο γεγονός της χρονιάς «ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΞΙΕΣ» εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο, την εκτίμηση και την υπερηφάνεια όλων μας στον «ΠΑΝΟΡΜΟ».

Την εκδήλωση θα κοσμήσουν με την παρουσία τους σημαντικά στελέχη του κλάδου, συνεργάτες και δημοσιογράφοι. Μετά το πέρας, θα ακολουθήσει δεξίωση, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν εκλεκτά εδέσματα που ετοιμάζουν και προσφέρουν άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες του κοινωνικού συνεταιρισμού «Ευ Ζην».

Θα υπάρχει μετάδοση μέσω livestreaming από το Προφίλ του «ΠΑΝΟΡΜΟΥ» στο Instagram (https://www.instagram.com/panormosins.gr/), τη Σελίδα στο Facebook (https://www.facebook.com/Panormosins) και το Κανάλι στο Youtube (https://www.youtube.com/@panormos).

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις εταιρείες που στάθηκαν αρωγοί μας, τιμώντας και επιβραβεύοντας, μαζί μ’ εμάς, αξίες όπως ο Επαγγελματισμός, η Συνέπεια, η Διαχρονικότητα, και η Συνεργατικότητα.

Χορηγοί

GOLD: GMM, KALAMPAKAS GROUP

SILVER: ERGO, GENERALI

BRONZE: ALLIANZ, MINETTA, OTE ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΤΣΕΚ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, ΛΥΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, TRUCK & CARGO INSURANCE

Εταίροι

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΔΡΟΥΛΙΑΣ, ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΣΑΞΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics