Υψηλό ενδιαφέρον, και συμμετοχές στο σεμινάριο «Τεχνητή Νοημοσύνη στην Κτηματομεσιτική» που διοργάνωσε το ΕΕΑ με το ΠΑ.ΠΕΙ

Με μεγάλη συμμετοχή εξελίχθηκε το webinar που διοργάνωσε το ΕΕΑ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά με θέμα: «Τεχνητή Νοημοσύνη στην Κτηματομεσιτική» το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Απριλίου.
Το σεμινάριο προλόγισε ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου αναδεικνύοντας τις καταιγιστικές αλλαγές που αναμένεται να φέρει η εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης στην καθημερινότητα της αγοράς των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών προτρέποντας στην αξιοποίησή της. Επίσης χαιρετισμός απηύθυνε ο πρόεδρος της Επιτροπής Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων του ΕΕΑ κ. Τάσος Καυκαλέτος και μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου ο οποίος επίσης αναγνώρισε την αναγκαιότητα προσαρμογής των επαγγελματιών στις εξελίξεις.
Ακολούθως ο εισηγητής του σεμιναρίου ο κ. Γεώργιος Τσιχριτζής, Καθηγητής Πρώτης Βαθμίδας του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς προχώρησε σε μια αναλυτική παρουσίαση η οποία και κράτησε το ενδιαφέρον έως το τέλος με σειρά ερωτήσεων που έθεταν οι συμμετέχοντες.
Τον συντονισμό είχε ο δημοσιογράφος Γιάννης Βερμισσώ

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αναλύθηκαν τα παρακάτω θέματα:

  • Εισαγωγικά στοιχεία για την ΤΝ στην Κτηματομεσιτική
  • Εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης για κτηματομεσίτες
  • Πλεονεκτήματα της χρήσης τεχνητής νοημοσύνης για κτηματομεσίτες
  • Προκλήσεις και πιθανοί περιορισμοί στην εφαρμογή της ΤΝ στην κτηματομεσιτική.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ (PDF) ΠΑΡΑΚΑΤΩ

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics