Φίλε Γιώργο….

Συγκίνηση προκάλεσε η απόφαση του κ. Γιώργου Καραβία να μη συμμετάσχει στις εκλογές του ΣΕΜΑ και να διεκδικήσει και πάλι την γνωστή προεδρική θέση που υπηρέτησε επί 8 έτη. Στο πλαίσιο αυτό το insurance-eea κατέγραψε σχετικές απόψεις που εξέφρασαν ο πρόεδρ

«Φίλε Γιώργο, η συνεισφορά σου στον κλάδο είναι ανεκτίμητη» τονίζει ο κ. Χατζηθεοδοσίου  αποστέλλοντας –όπως είπε στο insurance-eea- ένα άμεσο μήνυμα προς τον φίλο, συνεργάτη και συνάδελφο Γιώργο Καραβία με αφορμή την απόφασή του να μη συμμετάσχει στις εκλογές του ΣΕΜΑ.

Στην ίδια κατεύθυνση ο κ. Δ. Γαβαλάκης αναφέρει στο fb  «ζήσαμε μαζί χρόνια δημιουργικής συνεργασίας και κοινών προσπαθειών για τον κλάδο μας και νοιώθω πραγματικά τυχερός.»

Συγκίνηση προκάλεσε η απόφαση του κ. Γιώργου Καραβία να μη συμμετάσχει στις εκλογές του ΣΕΜΑ και να διεκδικήσει και πάλι την γνωστή προεδρική θέση που υπηρέτησε επί 8 έτη.

Στο πλαίσιο αυτό το insurance-eea κατέγραψε σχετικές απόψεις που εξέφρασαν ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ι.  Χατζηθεοδοσίου και ο πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ κ. Δ. Γαβαλάκης με σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ι. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Εστιάζοντας στο έργο του απερχόμενου προέδρου ο κ. Χατζηθεοδοσίου ανάφερε ότι

«το ήθος η συνέπεια, οι αρχές του Γιώργου έδωσαν βηματισμό στις διεκδικήσεις, δημιούργησαν ποιοτική δυναμική και συνέβαλλαν στην προαγωγή του κλάδου».

Ακόμα ο πρόεδρος του ΕΕΑ κατέγραψε και τις προσπάθειες που έγιναν από κοινού με τους φορείς εκπροσώπησης της διαμεσολάβησης στις οποίες ο κ. Καραβίας πρωτοστατούσε και επισήμανε «την τεχνογνωσία, τη διορατικότητα, την διαίσθηση και την διαρκή προσπάθειά του κ. Καραβία να προβλέπει τις ανάγκες του κλάδου βάσει των διεθνών εξελίξεων και να προχωρεί σε αντίστοιχες ενέργειες που μόνο οφέλη απέδωσαν στο εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του κλάδου της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης».
 
Στο πλαίσιο αυτό αναφέρει ο κ. Χατζηθεοδοσίου πως «η παρουσία και συμβολή του Γιώργου θα συνεχίσει να είναι σημαντική στην αγορά, και ο ρόλος του θα είναι να προσφέρει την εμπειρία του σε όλα τα θέματα που είτε  βρίσκονται σε εξέλιξη είτε πρόκειται να «ανοίξουν» και θα αφορούν  την ασφαλιστική διαμεσολάβηση».

 

Δ. ΓΑΒΑΛΑΚΗΣ

Εμπνευστή και ταυτόχρονα πρωταγωνιστή των προσπαθειών εκσυγχρονισμού, αναβάθμισης, και εξέλιξης του κλάδου χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ κ. Δημήτρης Γαβαλάκης τον κ. Γιώργο Καραβία. Σε μήνυμά του στο Fb ο κ. Γαβαλάκης, θέλοντας να αποδώσει και αυτό ένα δείγμα συναισθηματική αναγνώρισης του κ. Καραβία ανάφερε τα εξής: 

«Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Γιώργο για την άψογη συνεργασία που είχαμε στα πλαίσια της ΕΑΔΕ. Υπήρξε ένας από τους ουσιαστικούς εμπνευστές αλλά και συντελεστές της προσπάθειας για κοινή εκπροσώπηση της διαμεσολάβησης, με τρόπο που να εξασφαλίζει ταυτόχρονα την αυτονομία κάθε συνδέσμου.
 
Πάντα ευγενής, συναινετικός αλλά και μαχητικός σε κάθε διεκδίκηση μας τόσο προς τη ΔΕΙΑ όσο και προς όλους τους αρμόδιους φορείς, προσέφερε τα μέγιστα στην προσπάθεια για υπεύθυνη εκπροσώπηση του κλάδου μας. Ζήσαμε μαζί πολλά χρόνια δημιουργικής συνεργασίας για την οποία νοιώθω πραγματικά τυχερός !»

 

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics