Ανοιχτό πασχαλινό bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα γραφεία της Groupama Ασφαλιστικής

Με μεγάλη επιτυχία και σε άκρως εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 19 Απριλίου, στα γραφεία της Groupama Ασφαλιστικής, στη Νέα Σμύρνη, πασχαλινό bazaar που διοργανώθηκε από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το bazaar αγκάλιασαν τόσο οι εργαζόμενοι της Groupama Ασφαλιστικής όσο και οι κάτοικοι των γύρω περιοχών, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση και έκαναν τις πασχαλινές τους αγορές επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία δώρων, λαμπάδων και άλλων πασχαλινών δημιουργιών, στηρίζοντας έμπρακτα το φιλανθρωπικό έργο του Οργανισμού.

Η Groupama Ασφαλιστική στέκεται αρωγός δίπλα σε έναν Οργανισμό που καθημερινά παράγει ένα πραγματικά σπουδαίο έργο προς τα παιδιά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ παράλληλα, φιλοξενώντας το φετινό πασχαλινό bazaar του Οργανισμού, μεταδίδει ένα ισχυρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς. Η Groupama Ασφαλιστική εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίηση αυτής της δράσης και στέλνει τις καλύτερες ευχές της για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με υγεία, αγάπη και χαμόγελα.

 

 

Σχετικά με τη Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται διαχρονικά στις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς. Με πάνω από 95 χρόνια ιστορίας και κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €212,7 εκ. το 2023, η εταιρεία διακρίνεται για την αξιοπιστία και την καινοτομία των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Η Groupama Ασφαλιστική προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης υγείας & περιουσίας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα αναπτύσσει έξυπνες λύσεις αποταμίευσης και επένδυσης. Για την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της, αναβαθμίζει με συνέπεια τα ψηφιακά της εργαλεία και διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών σε κάθε γωνιά της χώρας. Το ανθρώπινο δυναμικό της Groupama Ασφαλιστικής – αποτελεί την κινητήριο δύναμη της εταιρείας που διασφαλίζει την συνεχή ανάπτυξη και ευημερία της και παράλληλα την καθιστά άκρως ανταγωνιστική. Από το 2007, η εταιρεία αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama. Περισσότερες σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση https://www.groupama.gr/.

 

Πληροφορίες για τον Όμιλο Groupama

Ο γαλλικός πολυεθνικός όμιλος Groupama παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καλύπτοντας τις ανάγκες πάνω από 12 εκατομμυρίων πελατών, σε παγκόσμιο επίπεδο. Με ιστορία που ξεπερνά τα 120 έτη, ο Όμιλος εξελίσσεται συνεχώς, ανταποκρινόμενος ουσιαστικά στις οικονομικές προκλήσεις κάθε εποχής και στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών του. Ο Όμιλος απασχολεί σήμερα περισσότερους από 32.000 εργαζομένους σε Ευρώπη και Κίνα. Περισσότερες σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση http://www.groupama.com/.

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics