ΔΥΝΑΜΙΣ: Σε νέα πεδία, με άλλες προκλήσεις και προοπτικές ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ – VIDEO ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

του Γιάννη Βερμισσώ

Σε μια νέα εποχή εισέρχεται η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική με την βεβαιότητα της επιτυχίας καθώς έχει ως  εχέγγυα το μακρύ παρελθόν της (45 έτη παρουσίας) το ισχυρό όνομα του ιδρυτή της, και φυσικά το ανθρώπινο δυναμικό της, παλιό και νεότερο, όπου σε αγαστή συμπόρευση φέρνουν τον αέρα της δημιουργίας, της παραγωγικότητας και των νέων οραματικών σχεδίων. Σε αυτό το περίγραμμα γιορτάστηκαν στο Riviera Coast.τα 45 έτη λειτουργίας της, μια εκδήλωση με ενθουσιασμό, και συμμετοχή στην οποία βραβεύτηκαν συνεργάτες, εξαγγέλθηκαν σχέδια και αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά το σύνθημα του “πολιτισμού στην ασφάλιση” το οποίο και αποτελεί βασική αρχή, και διαχρονική βάση της εταιρείας. Όλα δείχνουν πώς η ΔΥΝΑΜΙΣ μπορεί και πορεύεται όλα αυτά τα χρόνια αταλάντευτα. Και είναι σημαντικό το ότι διατηρεί αυτή την σταθερότητα χωρίς κλυδωνισμούς και συνεχίζει να έχει την ομάδα της, την συνέπειά της, την δική της διακριτή ανάπτυξη.

Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το σύντομο βίντεο από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε:

https://www.youtube.com/watch?v=fgLjB7hxKsM

Στις ομιλίες τους ο πρόεδρος κ. Γ. Καλπάκος, ο CEO κ. Ι. Τζανάκος και ο Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κίμων –Ρεϊνίερ Ευσταθόπουλος, στην ίδια κατεύθυνση αλλά με διαφορετικές επισημάνσεις ο καθένας έκαναν σαφές στους παριστάμενους ότι η ΔΥΝΑΜΙΣ έχει προοπτική στην αγορά.  Υπάρχουν σχέδια μακρόπνοα με “εγγυητή” το ΤΕΑ που ιδρύθηκε, υπάρχει η στρατηγική ανάπτυξης της ασφαλιστικής εταιρείας, υπάρχει η διάθεση να εξελιχθεί μια μεγάλη συνέχεια.

Στην εκκίνηση της εκδήλωσης  ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Γεώργιος Καλπάκος έκανε αναδρομή στη μακρά επιχειρηματική πορεία της  οικογένειας Καρακώστα από το 1877 (ΓΕΝΚΑ), και την ίδρυση της ΔΥΝΑΜΙΣ το 1977. Είπα ακόμα, «το όνομά μας είναι η δύναμη μας, με σταθερή και διαχρονική συνεργασία με τη διαμεσολάβηση. Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι στο επίκεντρο αλλά θα πρέπει να εξοικειωθούμε με τη τεχνολογία».  Επίσης αναφέρθηκε στις σύγχρονες προκλήσεις όπως η κλιματική αλλαγή, η πανδημία και η ενεργειακή κρίση και επισήμανε ότι οι προκλήσεις πρέπει να γίνουν ευκαιρίες.

Ακολούθως ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Ιωάννης Τζανάκος τόνισε, ότι  “με τη παρουσία μας εδώ σήμερα τιμούμε το παρελθόν για να θυμίσουμε όσα πετύχαμε στα 45 χρόνια παρουσίας μας στην ιδιωτική ασφαλιστική αγορά. Συνεχίζουμε με νέα διοικητική ομάδα προσθέτοντας νέα κεφάλαια στην ιστορία μας. Η εταιρεία προχωράει και αναπτύσσεται, καταγράφοντας θετικό πρόσημο σε όλους τους κλάδους δραστηριότητας της και φυσικά αύξηση παραγωγής πολύ μεγαλύτερη από αυτή της αγοράς. Υπάρχει όραμα, διάθεση και γνώση. Σχεδιάζουμε για το μέλλον της ΔΥΝΑΜΙΣ και είμαστε αισιόδοξοι παρά την αβεβαιότητα που επικρατεί στο εξωτερικό περιβάλλον. Όλοι μαζί προετοιμαζόμαστε και αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση. Για αυτό και εμπλουτίζουμε τη παρουσία της ΔΥΝΑΜΙΣ στην αγορά με νέα προϊόντα. Για αυτό σχεδιάσαμε έναν απλό και κατανοητό κανονισμό πωλήσεων, με βελτιωμένη πολιτική αμοιβών και παροχών που δίνει έμφαση στο καλό αποτέλεσμα. Για αυτό δημιουργούμε καθημερινά συνθήκες που προωθούν την άμεση επικοινωνία και τη δίκαια αποζημίωση. Για αυτό επίσης ιδρύσαμε το ΤΕΑ ΔΥΝΑΜΙΣ – ΓΕΝΚΑ φροντίζοντας για το μέλλον όλων μας. Όλοι μαζί γινόμαστε πιο εξωστρεφείς και έτσι η ΔΥΝΑΜΙΣ γίνεται πιο αναγνωρίσιμη ως brand”.   Απευθυνόμενους στους Συνεργάτες, τέλος, ο κ. Τζανάκος είπε: “για την επιτυχία της ΔΥΝΑΜΙΣ, ο κάθε ένας από εσάς είναι απαραίτητος. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε στην επέτειο για τα 50 χρόνια να είμαστε ΔΙΠΛΑΣΙΟΙ!”

Ο  Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Κίμων –Ρεϊνίερ Ευσταθόπουλος χαιρέτισε την εκδήλωση και τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στις εξελίξεις λέγοντας μεταξύ άλλων: “Με τη τεχνολογία μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα, πρέπει να αλλάξουμε τις συνήθειες μας, να ξεφύγουμε από τις χειρόγραφες σημειώσεις και να μειωθούν οι χρόνοι. Οφείλουμε να εξελίσσουμε τα προϊόντα μας, να ακολουθούμε τις τάσεις τις αγορές και να καινοτομούμε” Ιδιαίτερη αναφορά έκανε επίσης στους συνεργάτες – συμβούλους επενδύσεων (K&Q) που αποτελούν σύμμαχοι στη καλύτερη προστασία των χρημάτων υπό διαχείριση και στη δημιουργία υπεραξιών. και στην ομάδα της Alpha Asset Management για το πολύ πετυχημένο με την συμβολή της, ΔΥΝΑΜΙΣ GLOBAL ΜΙΚΤΟ που την τελευταία 5ετία καταγράφει απόδοση 33% (πάνω από 40% στις 31/12/2021). Ακόμα αναφέρθηκε στα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας τα τελευταία χρόνια, την αναθεώρηση του κανονισμού πωλήσεων και την ίδρυση του ΤΕΑ επισημαίνοντας ότι “το ΤΕΑ μπορεί να γίνει εργαλείο για να συσφίξουμε ακόμη περισσότερο τις σχέσεις μας σε ένα μακροπρόθεσμο ορίζοντα”.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ 

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης, αποτέλεσε η βράβευση των συνεργατών που ξεχώρισαν όχι μόνο με βάση τις παραγωγικές τους επιδόσεις αλλά με γνώμονα τη στενή διαχρονική τους σχέση με τη ΔΥΝΑΜΙΣ, την πολύτιμη παρουσία και συνδρομή τους στην εξέλιξη της εταιρίας.

Για το «Καλό Αποτέλεσμα», βραβεύθηκαν οι:

 • Θεοδώρα Σταμάτη
 • Παναγιώτης Περίφανος
 • Ελένη Καλογεράκη
 • Αναστάσιος Λιάπης
 • Ελένη Κουτρουμπή
 • Αχμέτ Αγγούσογλου

Για την  Παραγωγή Λοιπών Κλάδων βραβεύθηκαν οι:

 • Cover Insurance
 • Μαρία Χριστοδουλιά
 • Αναστάσιος Μαρκόπουλος

Για την αύξηση παραγωγής βραβεύθηκαν οι:

 • Ανθία Μαργαρίτη
 • Γεώργιος Μιχαηλίδης
 • Dynamic Insurance network,

Για τη Συνολική Παραγωγή βραβεύθηκαν οι:

 • Safe Solutions E.E.
 • Ασφάλειες Σοφού Α.Ε.

Για τη διαχρονική τους προσφορά στην ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. βραβευθήκαν οι

 • Έρρικα Σεβαστού
 • Βασιλική Λουκίδη

Την εκδήλωση υποστήριξαν οι: ΓΕΝΚΑ Εμπορική-Cellier, Alpha Private Bank, KM Cube, Carglass, Mondial Assistance και Arag.

 

 

 

 

 

 

 

© INSURANCE EEA 2022. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics