Η Generali στηρίζει τη διαμεσολάβηση που σήμερα βάλλεται

Του Γιάννη Βερμισσώ Τη συμπόρευση της Generalli Hellas με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές αναδεικνύει ο CEO της εταιρείας κ. Πάνος Δημητρίου.

Του Γιάννη Βερμισσώ

Τη συμπόρευση της  Generalli  Hellas με τους ασφαλιστικούς  διαμεσολαβητές αναδεικνύει ο CEO της εταιρείας κ. Πάνος Δημητρίου. Τονίζει  το ενδιαφέρον του για σταθερή παροχή εργαλείων και υποβοήθησης στους συνεργάτες προκειμένου να αναπτυχθούν και να αξιοποιήσουν τις προοπτικές της αγοράς. 

Αναγνωρίζει ότι η «διαμεσολάβηση σήμερα βάλλεται από διάφορες πλευρές» και  γι΄ αυτό, συνεχίζει,  «εμείς ως Generalli  δίνουμε στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβούντες λύσεις που τους  ενδυναμώνουν για να αντιμετωπίσουν την επόμενη ημέρα».

 Επίσης, συμπληρώνει, ότι «με τους συνεργάτες μας έχουμε μια ειλικρινή σχέση με σωστά θεμέλια. Προβληματιζόμαστε από κοινού για το μέλλον και λαμβάνουμε αποφάσεις που θα διευκολύνουν την μετάβασή τους στα διαρκώς νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην αγορά. Βοηθάμε στην γρήγορη και σωστή υιοθέτηση των αλλαγών.»

Σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου η εταιρεία διαχρονικά παρέχει εργαλεία, εκπαίδευση και  πολύπλευρή στήριξη στους συνεργάτες της και θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο  ακόμη πιο δυναμικά καθώς έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις για εξοικονόμηση χρόνου, μείωση κόστους, και ταχύτητα  εξυπηρέτησης.

Γενικότερα για την ιδιωτική ασφάλιση ο κ. Δημητρίου αναφέρει στο Insurance-eea  πως η σημερινή δυσκολία που παρατηρείται στην οικονομία και  εμποδίζει την ισχυρή άνοδο της ασφαλιστικής παραγωγής δεν προδικάζει ένα παρόμοιο μέλλον.

Πιστεύει όμως, πώς στα επόμενα χρόνια η ανάγκη για ιδιωτική ασφάλιση θα είναι πιο ξεκάθαρη για τους πολίτες και θα περιλαμβάνεται στις πρώτες επιλογές τους. Το ενδιαφέρον που θα ανακύψει θα πρέπει να βρει και αντίστοιχη ανταπόκριση. Στο πλαίσιο αυτό η Generalli προετοιμάζει τους συνεργάτες της και εργάζεται συστηματικά στον τομέα αυτό. Να επισημανθεί ότι μηχανογραφικά η εταιρεία θεωρεί πώς ήδη βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο σε σχέση με τα δεδομένα της αγοράς ενώ ταυτόχρονα μέσα από ψηφιακά εργαλεία και δράσεις ενισχύει διαρκώς τις υποδομές που αφορούν στην εξυπηρέτηση των συνεργατών της και των πελατών τους.

 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics