Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική σε όλη την Ελλάδα -Στηρίζει τους συνεργάτες

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, με στόχο να καλλιεργήσει και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη σχέση της με τους συνεργάτες της, που αποτελούν αναπόσπαστο και εξαιρετικά σημαντικό συστατικό της επιτυχίας της, σχεδίασε και πραγματοποίησε, από τις αρχές του έτους μέχρι και σήμερα, σειρά ταξιδιών και Συνεντεύξεων Τύπου σε όλη την Ελλάδα.

Σκοπός των ταξιδιών ήταν να βρεθούν ανώτατα στελέχη της εταιρίας κοντά στους συνεργάτες της, να γίνουν εις βάθος συζητήσεις σχετικά με τις ανάγκες τους, να ακουστούν τα αιτήματα αλλά και οι ιδέες και οι προτάσεις τους τους σχετικά με την ανάπτυξη των εργασιών, να καταγραφούν οι ανάγκες τους έτσι ώστε η Εταιρία να υποστηρίξει την ανάπτυξή τους με όλα τα ήδη διαθέσιμα εργαλεία, αλλά και με νέα, βελτιωμένα και επικαιροποιημένα σύμφωνα με τις μεταβαλλόμενες συνθήκες.

Με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Εταιρίας, κ. Αλέξανδρο Κοντό, το κλιμάκιο των στελεχών  του εμπορικού τμήματος επισκέφθηκε τη Λάρισα, την Κοζάνη, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Πάτρα, την Κατερίνη και την Καλαμάτα παραχωρώντας σε κάθε πόλη Συνέντευξη Τύπου με θέμα “Προοπτικές ανάπτυξης της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής”.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος κ. Κοντός, αναφερόμενος στην πορεία της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά τα τελευταία 45 χρόνια, τόνιζε σε κάθε πόλη-σταθμό την αμιγώς συνεταιριστική φιλοσοφία της Εταιρίας, που άλλωστε προκύπτει και από τη μετοχική της σύνθεση, εξ ολοκλήρου αποτελούμενη από σπουδαίους ελληνικούς συνεταιριστικούς οργανισμούς αλλά και ευρωπαϊκούς κολοσσούς της συνεταιριστικής ιδέας, όπως η ιταλική Unipol, η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία στην Ιταλία με τζίρο πάνω από 14 δισ. ευρώ, η γαλλική Macif και η P&V Βελγίου, που της εξασφαλίζουν κεφαλαιακή επάρκεια και υψηλή τεχνογνωσία. 

 «Στεκόμαστε με συνέπεια στο πλευρό των συνεργατών μας, με κύριο στόχο να ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητά τους, προσφέροντας διαρκή υποστήριξη και εκπαίδευση, ώστε να μεταβούν ομαλά στην νέα ψηφιακή εποχή και στον μετασχηματισμό της καθημερινότητάς τους» ήταν το μήνυμα του Προέδρου της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής σε κάθε στάση του «road show» της Εταιρίας στην περιφέρεια.

Ο κ. Δημητρίου, Πρόεδρος του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Πίνδος» και Μέλος του ΔΣ της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, συμμετείχε σε κάθε Συνέντευξη Τύπου της Εταιρίας στην περιφέρεια ως ένας εκ των κεντρικών ομιλητών, αναδεικνύοντας την μακροχρόνια και ενεργή συνεργασία των δύο οργανισμών, τονίζοντας την πρόθεσή του για περαιτέρω ενίσχυση των δεσμών τους.

Στις δικές του παρεμβάσεις, ο Εμπορικός Διευθυντής, κ. Στάθης Γκόργκας επεσήμαινε πάντα ότι «η Συνεταιριστική Ασφαλιστική δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους ασφάλισης  με σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα που απευθύνονται σε όλους, τόσο σε ιδιώτες όσο και στους επιχειρηματίες, προσφέροντας τα ασφαλιστικά της προγράμματα μέσα από το εκτενές δίκτυο της Εταιρίας που ξεπερνάει τα 1500 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα».

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν δύο νέα ασφαλιστικά προγράμματα το Synet Home και το Synet Health for All, που ήρθαν για να αλλάξουν το τοπίο και να ανατρέψoυν τις προκαταλήψεις σχετικά με την ιδιωτική ασφάλιση, δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να θωρακίσει την υγεία της οικογένειάς του και τη δική του και να προστατέψει την κατοικία του από κάθε φυσική καταστροφή, που όπως είναι πλέον σε όλους γνωστό, βαίνουν όχι μόνο αυξανόμενες αλλά και πολύ καταστροφικές!

Συγκεκριμένα το Synet Health for All, το νέο προϊόν της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής απευθύνεται κυριολεκτικά σε όλους βάζοντας την ιδιωτική ασφάλιση σε κάθε σπίτι, αφού η ηλικία εισόδου είναι από 1 μηνός έως 70 ετών, ενώ ένας ενήλικας μπορεί να ασφαλιστεί από 12 ευρώ το μήνα! Από την άλλη πλευρά το Synet Home προσφέρει ένα πλήρες πακέτο ασφάλισης κατοικίας μόνο από 9 ευρώ τον μήνα!

Σε κλίμα αισιοδοξίας και θετικής διάθεσης, δεσμεύτηκαν όλοι από κοινού να ενισχύσουν τους δεσμούς τους και να συνεισφέρουν όλοι μαζί και ο  καθένας ξεχωριστά στην περαιτέρω ανάπτυξη της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής ενώ παράλληλα συμφώνησαν ότι θα επαναλαμβάνουν σε τακτά διαστήματα τις τόσο εποικοδομητικές συναντήσεις τους.

Σχετικά με τη Συνεταιριστική Ασφαλιστική:

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική ιδρύθηκε το 1979 με στόχο τη δημιουργία εξειδικευμένων προγραμμάτων που θα κάλυπταν ατομικά τις ανάγκες των αγροτών.

Το 1994 η Συνεταιριστική έγινε η εταιρία όλων των μορφών συνεταιρισμού και κοινωνικής οικονομίας της χώρας μας. Παράλληλα, εισήλθαν στο μετοχικό της κεφάλαιο, κορυφαίες συνεταιριστικές επιχειρήσεις της Ευρώπης, οι οποίες ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο τη συνεταιριστική οικογένεια.

Σήμερα, το 50,55% του μετοχικού κεφαλαίου της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής ανήκει σε ελληνικές συνεταιριστικές ενώσεις και τράπεζες και το υπόλοιπο 49,45% σε κορυφαίες ευρωπαϊκές συνεταιριστικές οργανώσεις.  Εταιρίες όπως η Unipol (Ιταλία), Macif (Γαλλία) και P&V (Βέλγιο), προσφέρουν την τεχνογνωσία τους και την υποστήριξή τους σε κάθε στρατηγικό βήμα της Συνεταιριστικής.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.syneteristiki.gr

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics