Ι. Χατζηθεοδοσίου: Αύξηση του κατώτατου μισθού

Για τα μείζονα θέματα της οικονομίας και της αγοράς μίλησε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και την εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» με τους Μάκη Κουρή και Σπύρο Γκουτζάνη την Πέμπτη 6 Σε

 

Για τα μείζονα θέματα της οικονομίας και της αγοράς μίλησε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra  και την εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» με τους Μάκη Κουρή και Σπύρο Γκουτζάνη την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018.

 
Με αφορμή τις επιφυλάξεις του ΣΕΒ για του κατώτατου μισθού, ο κ. Χατζηθεδοσίου επανέλαβε τη θέση του υπέρ της σταδιακής αύξησής του στα 751 ευρώ με ταυτόχρονη μείωση του μη μισθολογικού κόστους και παράλληλη μείωση της φορολογίας.
 
Τόνισε ακόμη ότι την επιτακτική ανάγκη διαμόρφωσης και υλοποίησης ενός σχεδίου εξόδου από την κρίση, το οποίο θα αντιμετωπίζει τα σοβαρά δομικά προβλήματα 20-30 ετών της οικονομίας, υπογραμμίζοντας τη σημασία επίδειξης πολιτικής συναίνεσης επί αυτού.
 
Δείτε τη συνέντευξη στα βίντεο που ακολουθούν: 

 

 

 

 

 
 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics