«Τρέχει» το σύστημα εντοπισμού των ανασφάλιστων

Ανοικτό και στην αναμονή παραμένει σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα των ανασφάλιστων οχημάτων, ο έλεγχος των οποίων σκόνταψε στις μηχανογραφικές διαδικασίες με συνέπεια να υπάρξουν και κάποια λάθη ταυτόχρονα με τα θετικά αποτελέσματα που ήταν η ασφάλιση εκα

Ανοικτό και στην αναμονή παραμένει σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα των ανασφάλιστων οχημάτων, ο έλεγχος των οποίων σκόνταψε στις μηχανογραφικές διαδικασίες με συνέπεια να υπάρξουν και κάποια λάθη ταυτόχρονα με τα θετικά αποτελέσματα που ήταν η ασφάλιση εκατοντάδων χιλιάδων οχημάτων. Οι απαραίτητες ενέργειες συνεχίζονται κατά τις πληροφορίες και σύντομα θα τρέξει εκ νέου το συστημα.

Κατά πληροφορίες, οι αρμόδιοι δεν έχουν αφήσει το θέμα και συνεχίζουν να κινητοποιούν μηχανισμούς και δυνάμεις των κρατικών φορέων ώστε το συντομότερο να μπορέσει να δοκιμαστεί εκ νέου και με μηχανογραφική επικοινωνία όλων των υπευθύνων οργανισμών για τήρηση μητρώων οχημάτων.

Οι έως τώρα πληροφορίες μιλούν για ικανοποιητικούς ρυθμούς προόδου όπου σε συνδυασμό με κάποιες άλλες απαραίτητες νομοτεχνικές λειτουργίες θα επιτρέψουν την εκκίνηση και νέων ελέγχων σχετικά σύντομα. Αρμόδιες κυβερνητικές πηγές δηλώνουν στο insurance-eea  για την βούληση που υπάρχει στο να αποκατασταθεί η ομαλότητα στην αγοά της ασφάλισης οχημάτων και να εφαρμοστει η νομοθεσία.

Θα επιχειρηθεί εκ νέου η πρόσκληση να ασφαλιστούν όσοι δεν ανταποκρίθηκαν τον Ιούνιο και ταυτόχρονα να διαπιστωθεί και ποιοι ενδεχομένως ασφαλίστηκαν για ελάχιστο διάστημα και επιχείρησαν να ξαναμείνουν ανασφάλιστοι. Από την πλευρά της ασφαλιστικής αγοράς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει επικοινωνία με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς και λαμβάνονται διαβεβαιώσεις ότι οι έλεγχοι θα συστηματοποιηθούν και θα γίνει αντιληπτό σε κάθε πολίτη ότι οφείλει να κυκλοφορεί με το όχημά του ασφαλισμένο.

© INSURANCE EEA 2019. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics