Η Χριστίνα Φυτέα Yποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Τομέα στην Περιφέρεια Αττικής

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών δίνει το λόγο στα μέλη του που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, προβάλλοντας την υποψηφιότητα τους στην ιστοσελίδα του Ε.Ε.Α. (www.eea.gr) και την ειδική ενότητα «Ε.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ».

Η Διοίκηση του Ε.Ε.Α. εύχεται στους συναδέλφους που θα δώσουν τη μάχη για την εκλογή τους σε Δήμους και Περιφέρειες, καλό αγώνα. Είμαστε βέβαιοι ότι η συμμετοχή τους στα κοινά, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, μπορεί να ενισχύσει το επιχειρείν και να στηρίξει την προσπάθεια των μικρομεσαίων για πρόοδο.


Ακολουθεί η παρουσίαση της υποψηφιότητας της κ. Χρίστινας Φυτέα, Προέδρου της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Ε.Ε.Α.:

Η κ. ΦΥΤΕΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, με μια βαθιά αγάπη για την Αττική και με προσδοκίες για ένα καλύτερο μέλλον, ανακοινώνει την υποψηφιότητά της για τη θέση της περιφερειακής συμβούλου στην περιφέρεια του Νοτίου Τομέα, Αττικής.

Η ΦΥΤΕΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ διακρίνεται για την αφοσίωσή της στην προώθηση της κοινωνικής οικονομίας και της επιχειρηματικότητας. Με στόχο την δημιουργία θέσεων εργασίας και την προαγωγή της οικονομικής ανάπτυξης, προτίθεται να υποστηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην περιοχή της Αττικής και υπερασπίζεται ότι η κοινωνία μπορεί να ακμάσει μόνο όταν υπάρχει δυναμική επιχειρηματική κοινότητα, καθώς αποτελούν τον πυλώνα της τοπικής μας οικονομίας.

Τα θέματα του περιβάλλοντος είναι επίσης ψηφίσματα της υποψηφιότητάς της, αφοσιώνοντας πόρους στην αναδάσωση και τη δημιουργία πράσινων χώρων, στοχεύει στη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντός μας για τις επερχόμενες γενιές.

Στόχος της είναι επίσης να ενισχύσει τη συμμετοχή των γυναικών στην αγορά εργασίας, προωθώντας πολιτικές ισότητας και παρέχοντας ευκαιρίες για ανάπτυξη. Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ενδυνάμωση των γυναικών, η προώθηση προγραμμάτων που θα εκπαιδεύσουν και θα ενθαρρύνουν την επαγγελματική τους ανέλιξη είναι ψηλά στις προτεραιότητες. Πιστεύει, ότι κάθε γυναίκα πρέπει να έχει την ευκαιρία να αναπτύξει το δυναμικό της και να συμβάλλει ενεργά στην κοινωνία.

«Προτεραιότητα μας είναι να διασφαλίσουμε την ισότητα στην πρόσβαση στην εκπαίδευση και να προωθήσουμε προγράμματα που ενδυναμώνουν τις γυναίκες. Η εκπαίδευση δεν είναι μόνο γνώση, αλλά και εργαλείο για την αυτοεκφραστικότητα και την επαγγελματική ανέλιξη.»

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και τη στήριξή σας.

Με κοινή προσπάθεια, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.
Με αγάπη, αφοσίωση, ακρόαση και δράση, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να δημιουργήσουμε μια πιο δίκαιη, ισότιμη, και ευημερούσα κοινωνία για όλους.

Συμμετοχή, Ενδυνάμωση και Αλληλεγγύη: Για μια Περιφέρεια που Φροντίζει, Ακούει και Δρα….

© INSURANCE EEA 2023. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics